Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Εφέτης Πατρών Κωνσταντίνος Παππάς : “Έχει καταλυθεί το σύνταγμα” (video)



Τον περασμένο Απρίλιο όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι της Ελλάδας συνεδρίασαν σε ολομέλεια στα Γιάννενα προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την αναμόρφωση του κώδικα δικηγόρων που επεξεργαζόταν η κυβέρνηση κατ΄εντολήν φυσικά της «ανώτατης κατοχικής διοίκησης» δηλαδή της Τρόϊκας.
Την πρώτη μέρα της συνεδρίασης, στις 7 Απριλίου ανέβηκε στο βήμα ο εφέτης του Διοικητικού Εφετείου Πατρών Κωνσταντίνος Παππάς ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του , ούτε και «ψάρωσε» εξ αιτίας της παρουσίας των «ισχυρών» της δικαιοσύνης, ένας εκ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος του ΣΤΕ και υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμένος .
Ειδικά ο τελευταίος εξ αιτίας των λόγων αυτού του γενναίου εφέτη ένοιωσε τόσο «πικραμένος» που κάποια στιγμή έφυγε από την αίθουσα αφήνοντας πίσω του τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών κ. Αδαμόπουλο να κάνει τη δουλειά του «αγανακτισμένου διακόπτη».
Ότι και να κάνουν οι προκατασκευασμένοι «εθνικοί σωτήρες» και οι κάθε είδους «αρμοστές» των ξένων φανερών και κρυφών διευθυντηρίων, δεν θα μπορέσουν να εξαφανίσουν από αυτόν τον τόπο εκείνους που πάλι θα αγωνιστούν και θα χύσουν ακόμα και το αίμα τους «δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και της Πατρίδος της Ελευθερίαν».
Όσα ΜΑΤ και αν χρησιμοποιήσουν , όσους «ηλεκτρονικούς χαφιέδες» και αν βάλουν στη ζωή μας , όσες τρομοκρατικές επιθέσεις και αν κάνουν εναντίον του «καναπεδάτου» ψηφοφόρου, πάντα θα υπάρχουν φωνές που θα βάζουν μπουρλότο και θα ανάβουν ξανά και ξανά εκείνη τη φλόγα της ελευθερίας που μας κράτησε ζωντανούς χιλιάδες χρόνια .Εκείνη τη φλόγα που μπαζώνουν διαρκώς με περιττώματα και υποσχέσεις για ανάπτυξη όλοι οι αυτοί οι ψαλιδόκωλοι υπηρέτες της σύγχρονης «Ιεράς Συμμαχίας» και οι δωσίλογοι «αριστοκράτες».
Από το παρακάτω Video με την ιστορικής σημασίας ομιλία του εφέτη Πατρών Κ. Παππά, καθώς επίσης και από την εφημερίδα «Το Χωνί» ξεχωρίσαμε εκείνα τα σημεία που λέει ο γενναίος αυτός δικαστικός:
…Είμαστε όπως έλεγε ο Ηλιόπουλος σε μία ταινία, μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα.Βιώνουμε μια υπουργική δημοκρατία .Είναι κοινοβουλευτική;Δεν ξέρω .Διερωτώμαι ανη δημοκρατία που βιώνουμε είναι κοινοβουλευτική.Το νομοθετικό σώμα έχει υποχωρήσει,Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ (χειροκροτήματα)..Το νομοθετικό έργο του κοινοβουλευτικού σώματος έχει εκχωρηθεί. Η ελληνική Βουλή απλώς σφραγίζει και επικυρώνει.Όπως κάνετε εσείς οι δικηγόροι που βάζαετε μια σφραγίδα πάνψ σε ένα έγγραφο και λέτε «επικυρώνεται το γνήσιο της υπογραφής».Αυτό είναι το έργο της ελληνικής βουλής σήμερα…Ο υπουργός λοιπόν θα αποφασίσει ποια νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου είναι αυτά που θα τους πάρει την περιουσία και θα την αξιοποιήσει η ανώνυμη εταιρεία ….Πού είναι το Σύνταγμα;Δεν ισχύει το Σύνταγμα σήμερα.Με συγχωρείτε το ξαναλέω.Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα σήμερα….
Το Video με  την ...ενοχλητική ( για κάποιους)  εισήγηση  του Εφέτη Πατρών  κ. Παππά: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: