Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Νεκρός 28χρονος πυροσβέστης από τη φωτιά στην Ελευσίνα.


Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 20.06.2012 - 22.48

Τραγικό τέλος για έναν 28χρονο πυροσβέστη που έδινε μάχη με τις φλόγες στην Ελευσίνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος πυροσβέστης ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο θάνατός του πιθανότατα προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς.
Πρόκειται για τον οδηγό του περιφερειάρχη Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος ο οποίος συντόνιζε την επιχείρηση κατάσβεσης.
Εξιτήριο πήραν από το  νοσοκομείο, όπου είχαν μεταφερθεί με προβλήματα από την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, δύο πυροσβέστες. Ο ένας αντιμετώπιζε οφθαλμολογικό πρόβλημα και ο δεύτερος αναπνευστικό, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στα σπίτια τους, καθώς η κατάστασή τους δεν ενέπνεε ανησυχία.
Η φωτιά νωρίτερα στην περιοχή του Ασπρόπυργου μεταφέρθηκε εντός του στρατοπέδου της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Όμως τελικά τέθηκε υπό έλεγχο ενώ την περιοχή συνεχίζουν να διαβρέχουν ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-415 και δύο CL-215.
Οι φλόγες όμως κατέστρεψαν καταυλισμό τσιγγάνων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες. Γενικά, η φωτιά απείλησε αποθήκες, σπίτια, εργοστάσια και πέρασε μέσα από αυλές πάνω από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Επίσης η φωτιά πέρασε μέσα από  την περίφραξη του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ελευσίνας και  οι πυροσβέστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μη φτάσουν οι φλόγες στις αποθήκες με τα πυρομαχικά και τα καύσιμα.

Σχόλιο 
Άλλος ένας αφανής ήρωας νεκρός εξ αιτίας της κομματοκρατίας. Τα εγκληματικά στοιχεία που κλέβουν καλώδια και τα καίνε για να πουλήσουν τον χαλκό κατάφεραν να απειλήσουν ακόμα και το αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Χρόνια τώρα από αυτό το blog προειδοποιούσαμε και τον διοικητή του αεροδρομίου και τις αστυνομικές αρχές, αλλά όπως φαίνεται ο εκπρόσωπος του μικρού σήμερα κόμματος ήταν πιό ισχυρός και η ψηφοθηρία του πιό σημαντική από τις ζωές των ανθρώπων. Και για τους ευαίσθητους προστάτες των...αθιγγάνων, μην ανησυχείτε, αυτοί πρόλαβαν και την κοπάνισαν. Όλο και κάποιο σπίτι θα διαρρήξουν για να αποκαταστήσουν τις ... οικοσκευές τους.

Η ιστορία με τα τεκταινόμενα στην περιοχή είναι παλιά. Ήδη είχαμε προειδοποιήσει από τον Νοέμβριο του 2010 μέσω του facebook (φωτογραφία μέσα από αυτοκίνητο) αλλά.... Πίσω από την κάμερα είναι το αεροδρόμιο.

Και δύο φωτογραφίες από τον Οκτώβρη του 2011




Στην ίδια περιοχή είχε ξεσπάσει πυρκαγιά το περασμένο Σάββατο, από την ίδια αιτία, αλλά πρόφθασε η πυροσβεστική και την έσβησε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: