Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η αυθάδεια των νεόπλουτων ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.


Ακούει στο όνομα ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ και ένας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του ΝΒΑ.

Αν η ηλιθιότητά του και η αυθάδεια τον βαρά κατακούτελα κάθε φορά που καβαλάει το καλάμι του δεν το γνωρίζω.

Αυτό που γνωρίζω και που το αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία είναι το γεγονός οτι με θρασύ και προκλητικό τρόπο επιχείρησε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ (απαγορεύεται βλέπετε να στεναχωρήσουμε τους "καβαλημένους" αστέρες του ΝΒΑ, οπότε ανεχόμαστε όλα τους τα καμώματα) να δοκιμάσει την πειθαρχία του ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟΥ που εκτελούσε υπηρεσία την ώρα εκείνη στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.
Κάποιοι μίλησαν για..."ελαφρυντικό" ηλικίας μιας και ο καβαλημένος νεόπλουτος τσαρλατάνος είναι........., είναι χαρακτηριστικά που κουβαλάει εκ γενετής, ή αν τα απέκτησε στην συνέχεια θολωμένος απ το χρήμα και ζαλισμένος απο τον αέρα; Που μόνο 22 ετών, οπότε θεώρησαν πως μπορεί να γράφει στα παλαιότερα των "χρυσών" παπουτσιών του τους Ελληνικούς Εθνικούς και ιστορικούς συμβολισμούς .

Συνομηλικός του όμως είναι και ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΥΖΩΝΑΣ που με το αγέροχο βλέμμα του έστειλε στο διάολο την αλαζονία του ακριβοπληρωμένου γελοίου ΑΡΧΙ-Μ.......Α
Ενα μεγάλο μπράβο στα παλληκάρια της Προεδρικής Φρουράς...

ΥΓ : Του έτερου αρχι-μ......α που κ....τρίβεται στο όπλο του Εύζωνα του χρειάζεται μια ξιφολόγχη στο κ.....ακι ή είναι η ιδέα μου;

radar-gr και taxalia

το είδαμε στο Ηπειρος Ελλάς

ΑΝΤΕΓΡΑΦΗ ΑΠΌ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: