Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Οι ΑΕΡΓΟΙ αθίγγανοι Απελαύνονται απο Γαλλια Γερμανια-κλπ. και... έρχονται εδω!!!!

Η Ευρωπαικη Επιτροπη αποφασισε εχθες Παρασκευη 30.07.2010 οτι, καθε χωρα μελος της Ενωσης πρεπει μονη της να αποφασίσει αν θα απελάσει τους Γυφτους.... αντιδρώντας στην απόφαση της Γαλλίας να διαλύσει στους επόμενους τρεις μήνες 300 καταυλισμούς Γύφτων και να τους απελάσει στην Ρουμάνια και την Βουλγαρία.

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ;

Ο Ρουμάνος Υπουργός Υπ. Εξ. Θεοδωρος Μπακόνσκι αντέδρασε έντονα λέγοντας οτι πρόκειται για Ευρωπαίους πολίτες, που έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΕΡΓΙΑΣ, ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΜΠΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...

Η Γαλλία δεν είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που παίρνει τέτοια μέτρα.

Πριν δυο χρονια η Ιταλια εδιωξε τους Γυφτους που ειχαν κατακλυσει ολες τις Ιταλικες πολεις.

Η Γερμανια ετοιμαζεται αυτες τις μερες να απελασει στο Κοσοβο 12.000 Γυφτους, που κατεκλυσαν τα τελευταια χρονια την Γερμανια.

Στην Δανια, οι αρχες της Κοπενχαγης, ξεκινησαν αυτη την εβδομαδα επιχειρηση "Σκουπα" κατα των 500 περιπου Γυφτων απο τα Βαλκανια που μετετρεψαν το κεντρο της πολης σε Μπαγκλαντες!!!!

Συμφωνα με τις επισηςμες στατιστικες, πριν μπει η Ρουμανια και η Βουλγαρια στην Ε.Ε. (πριν 2-3 χρονια ουσιαστικα που αρχισε η ελευθερη μετακινηση) η Ρουμανια ειχε 2.800.000 Γυφτους και η Βουλγαρια 1.000.000.

Η Σερβια (μαζι με το Κοσοβο) 700.000 Γυφτους, τα Σκοπια 200.000 και η Ελλαδα, απο 120.000- 200.000.(Σ΄αυτους να προσθεσουμε τις 90.000 Αλβανογυφτους που ηρθαν μαζικα εδω και θα ελληνοποιηθουν κιολας ελεω Ραγκουση) και καμια 200.000 Βουλγαρους και Ρουμανους που κι΄αυτοι στολιζουν τις πολεις και τα τουριστικα μερη της Ελλαδος, χωρις χαρτια φυσικα!

Το θεμα ειναι: Τι θα γινουν ολοι οι Γυφτοι που θα απελαθουν αυτο τον καιρο απο τις σοβαρες χωρες της Ευρωπης. Γιατι στην Ρουμανια και την Βουλγαρια, δεν προκειτα να ξαναπανε. Που θα πανε;

Το παραμυθι του Ευρωπαιου πολιτη που πουλανε οι Ρουμανοι(οι οποιοι τους αντιπαθουν σφοδρα) για να τους ξεφορτωθουν, δεν ισχυει. Γιατι και για τους Ευρωπαιους Πολιτες χρειαζεται αδεια παραμονης, προσκομιση ποινικου μητρωου, δηλωση κατοικιας και πληρωμη ΙΚΑ, για καθε μερα περα απο τις 90 τουριστικες...

Στέφανος Σωτηρίου

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: