Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ρατσιστές μουσουλμάνοι εισβολείς κατά Ελλήνων.

Συνεχίζονται οι επιδρομές στον Άγιο Παντελεήμονα που παραμένει χωρίς σημαία
Ειδήσεις
alt
«Επίθεση» από ομάδες αλλοδαπών κακοποιών σε αλλόφρονα κατάσταση, δέχθηκαν για άλλη μια φορά ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, καταστήματα Ελλήνων πολιτών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Κραδαίνοντας σπαθιά και ρόπαλα, Σομαλοί και Αφγανοί κυρίως, μαζί με Παλαιστίνιους, Αλγερινούς και Ιρακινούς, επέδραμαν κατά μιας καφετέριας, ενός κρεοπωλείου (που βρίσκεται δίπλα σε παράνομο τέμενος) και ενός ψιλικατζίδικου που διατηρεί Έλληνας, τα δύο πρώτα στην οδό Αλκιβιάδου.
Όλα έγιναν περίπου στις 12:30 το πρωί, όταν από το πουθενά εμφανίστηκε το πλήθος των αλλοδαπών, τρομοκρατώντας τους πάντες στη γειτονιά.

Μπροστά ήταν οι Αφγανοί και από πίσω ακολουθούσαν οι Σομαλοί, οι οποίοι λίγο αργότερα έκαναν μόνοι τους και δεύτερη επιδρομή χωρίς να προλάβουν όμως να προκαλέσουν φθορές, λόγω της γρήγορης αντίδρασης της ΕΛΑΣ.
Στην καφετέρια οι μαινόμενοι αλλοδαποί έσπασαν τη βιτρίνα και προσπάθησαν να την πυρπολήσουν, με σαφή καταστροφική και ανθρωποκτόνα διάθεση, την ώρα που ήταν γεμάτη με νέα παιδιά, τα οποία εξύβρισαν και απείλησαν.

Η γρήγορη αντίδραση και η χρήση ενός πυροσβεστήρα από το προσωπικό της καφετέριας, έσωσαν την κατάσταση.
Η ΕΛΑΣ, μετά από κλήσεις των κατοίκων, αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε, εκλήσσοντας τους πάντες (ποτέ δεν έρχονται όταν καλούμε την Άμεσο Δράση, μας είπαν οι περίοικοι, καταγγέλλοντας τη στάση των υπευθύνων του ΑΤ της περιοχής, για το οποίο μας λένε κάτι απίστευτες στην κυριολεξία ιστορίες, για τις οποίες θα επανέλθουμε).
Συνελήφθησαν αργότερα από περίπου δέκα αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για «απλές σωματικές βλάβες», «απειλή» και «φθορά ξένης ιδιοκτησίας». Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Σημειώνουμε εδώ ότι ανάλογα επεισόδια έγιναν ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου, κάτι που τα ΜΜΕ απέκρυψαν.
Για να μην αναφερθούμε στο πρότερο συμβάν με τον Σενεγαλέζο, ο οποίος εισέβαλε σε εστιατόριο κραδαίνοντας μαχαίρι και απειλούσε να σφάξει παριστάμενους πολίτες…
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι οι αλλοδαποί σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν καταδιώκονται από τα ΜΑΤ, βρίσκουν καταφύγιο στη Βίλα Αμαλία, η οποία εδώ και πολλά χρόνια τελεί υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι παρέχουν «άσυλο» σε κάθε κατηγορία περιθωριακών και κακοποιών που γυροφέρνουν στην περιοχή.
Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί στους κατοίκους! Χαρακτηριστικά είναι βέβαια και τα όσα συμβαίνουν στην κοντινή πλατεία Αττικής, όπου οι αλλοδαποί ξήλωσαν τα μάρμαρα και «οικειοποιήθηκαν» και το μηχανισμό ενός συντριβανιού, ενώ δείχνουν και μεγάλη «προτίμηση» σε όλα τα ξύλινα είδη που μπορούν να βάλουν στο χέρι.
Το ανησυχητικό, τονίζουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, είναι το ότι τα μαγαζιά των αλλοδαπών εδώ και λίγες ημέρες είναι κλειστά, κάτι που αποτελεί προάγγελο «δεινών» για την περιοχή και τους εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους (κοινώς, αναμένονται επιθέσεις ανάλογου τύπου με αυτή του Δεκαπενταύγουστου).
Τέλος, συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά του εφημέριου του ναού του Αγίου Παντελεήμονα π. Μάξιμου, ο οποίος αρνείται να αναρτήσει την ελληνική και τη βυζαντινή σημαία, όπως έχει υποχρέωση. Ο ιερέας αυτός, «αποκρούει» τα παράπονα των κατοίκων λέγοντας ότι υπήρξε ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία, ενώ η επωδός του «μην με πιέζετε, με φέρνετε σε δύσκολη θέση», έχει αρχίσει να κουράζει τους κατοίκους.
Elora.gr
πηγή

Σχόλιο.
Αντί να σκέφτεται η κυβέρνηση πώς να ξεζουμίσει τον λαό, να απαγορεύσει την εξαγωγή χρήματος από την Ελλάδα σε Αλβανούς, κλπ λαθρομετανάστες και να στείλει πίσω τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που επιβαρύνουν όχι μόνο την οικονομία και την ποιότητα της ζωής μας, αλλά βάζουν συνεχώς σε κίνδυνο την ζωή του φτωχού λαού. Να τους στείλει πίσω αφού πρώτα τους εξαναγκάσει σε καταναγκαστικά έργα μέχρι να βγάλουν τα εισιτήρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: