Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Πρόβλημα δημιουργούν τρόφιμοι ιδρύματος

Kύριοι


Στην οδο Ολυμπίας στον Αγιο Νικόλαο λειτουργεί με έξοδα του΅Ελληνα αγρια φορολογούμενου πολίτη ενα Ιδρύμα - να το πει κάποιος - χωρίς καμμια ταμπέλα στην εισοδό του που φιλοξενεί απεξαρτημένους οπου τρώνε πινουν κοιμούνται χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό στον ελληνα αγρια φορολογούμενο πολίτη παρά μονο φασαρία απο τις 7 το πρωί εως τις 10.00 το βράδυ.
Πολλές φορές διαμαρτυρηθήκαμε στην διεύθυνση - λεμε τωρα - αλλα τίποτα και φαντάζομαι οτι υπάρχουν πολλα τετοια κεντρα που ξεζουμίσουν τον μ@@@@κα ελληνα αγρια φορολογούμενο
πολίτη

ελπίζω να το δημοσιευσετε στο παντα αξιόπιστο blog σας

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλιο
Το θέμα που θίγετε είναι πολύ σοβαρό. Διότι από την μία μεριά, η συμπαράσταση προς τους νέους που κάποτε - για γούστο ή πουλώντας "μαγκιά" - έπεσαν θύματα των ναρκωτικών είναι δεδομένη από όλους μας. Από την άλλη όμως, η ανεξέλεγκτη δημιουργία τέτοιων κέντρων χωρίς να ληφθούν υπ' όψιν τα επίσης ανθρώπινα δικαιώματα των γειτόνων, όπως π.χ. η τήρηση της τάξης, δημιουργεί τις δικαιολογημένες αντιδράσεις σας. 
Από ότι φαίνεται υπάρχει ένας ιδιάζων ρατσισμός στην χώρα μας αυτήν την εποχή. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα ... απαιτεί συμπαράσταση, λές και οι άλλοι φταίνε γι αυτό, και όχι μόνο συμπαράσταση, αλλά να έχει και ιδιαίτερα προνόμια, ακόμη και σε βάρος των άλλων, όπως στην περίπτωσή σας. 
Θα πρέπει και αυτά τα θέματα να τα αναλάβουν τελικά οι απλοί πολίτες που ευτυχώς κουβαλούν μυαλό με απλή λογική, αφού οι διάφοροι ειδικοί αποδείχθηκαν ικανοί μόνο στην μάσα και στην κομπίνα. 
Και να μην ξεχνάμε, ότι η πραγματική φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται με διάκριση, όπως λέει η Εκκλησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: