Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ και ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όμορφη βραδιά, δρόσισε. Είπα να κοιμηθώ νωρίς, αμ δε. Εδώ και μισή ώρα, από της 12.30' μέχρι τώρα 1.10' ξημερώματα, ένας συναγερμός ουρλιάζει δαιμονισμένα και κανείς - μα κανείς, δεν νοιάζεται. Ο ιδιοκτήτης, μπορεί να λείπει σε διακοπές. Έβαλε συναγερμό για να προφυλάξει την περιουσία του. Μπράβο του. Ειδοποίησε κάποια ομάδα ασφαλείας; ΟΧΙ. Ειδοποίησε την αστυνομία; Πάλι, ΟΧΙ . Μήπως  φρόντισε κάποιος γείτονας να ελέγχει αν λειτουργεί σωστά ο συναγερμός; ΟΧΙ. Ε, ρε μπιπ.γιατί να μένω εγώ ξάγρυπνος για τις δικές σου μπιπ; Και γιατί να τρέξω να σε βοηθήσω όταν εσύ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ; Και, για νάχουμε καλό ρώτημα, ο νόμος περί κοινής ησυχίας δεν ισχύει; Γιατί δεν παίρνουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιες αποφάσεις και κει στον ΠΡΟ ΠΟ; Εφαρμόζονται οι νόμοι ή όχι; Έχω και γώ δικαιώματα ή όχι; Γιατί δηλαδής εγώ τώρα να θέλω να πάω με μια βαριοπούλα να του κάνω το χώρο καλοκαιρινό;
Τελικά είμαστε μιά πολύ βαρεμένη ατμόσφαιρα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλιο


Και που είσαι ακόμα. Η σοφοί (τρομάρα τους) αποφάσισαν να μην φυλακίζουν τους ανήλικους εγκληματίες και όσους έχουν μπαγλαρώσει θα τους αφήσουν ελεύθερους. "Τί να σας κάνουμε;" θα σκέφτηκαν. "Ούτε φόνους ούτε βιασμούς ούτε ληστείες κάνατε". Και έτσι, τους αφήνουν ελεύθερους, να εκπαιδευτούν στο έγκλημα, να τρομοκρατήσουν ακόμη περισσότερο τους Έλληνες, και άμα κάνουν κανένα φόνο, και άμα συλληφθούν, τα ξαναλέμε. Τώρα, αν κάποιοι Έλληνες που έχουν βαρεθεί να βλέπουν ότι η υπομονή και η καλοσύνη τους θεωρείται τουλάχιστον αδυναμία, αρχίσουν να εφαρμόζουν τα αυτονόητα - αυτοπροστασία με κάθε μέσον - τότε, ποιός δικαστής θα τολμήσει να τους κατηγορήσει και με ποιά κατηγορία; Ό, τι δεν κάθισαν να τους κακοποιήσουν τα καημένα τα ... παιδιά; 
Προσέξτε το σοβαρό του θέματος. Αυτά τα 15χρονα που θα αφήσουν ελεύθερους είναι αυτά που ρημάζουν τα σπίτια. Τους καθοδηγούν ενήλικες που κρατάνε τσίλιες και βάζουν τα πιτσιρίκια να κάνουν όλη την δουλειά. 
 Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής. Και εξ αιτίας της εγκληματικής ανοχής του κράτους και των κομμάτων παρασείρονται και ελληνόπουλα στην παραβατικότητα - κύριος υπεύθυνος ο άκρατος κομματισμός και ανθελληνικός ρατσισμός στα σχολεία. 
Το ελληνικό κράτος θα πρέπει: να διώξει από την χώρα όσους είναι λαθρομετανάστες ΤΩΡΑ.


Καιρός να πέσει και ράβδος προς όλες τις κατευθύνσεις. Το κράτος διοικείται από ζελέδες. Η τύχη του είναι στα χέρια των Ελλήνων πολιτών. Ό, τι πρέπει να γίνει θα πρέπει να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: