Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΛΒΑΝΟΙ

Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύονται δύο ελληνόπουλα που μαχαίρωσαν Αλβανοί στο χωριό Διαβατό του νομού Ημαθίας. Το ένα χαροπαλεύει καθώς του έχουν κόψει την καρωτίδα.


Το βράδυ της Τετάρτης, μεταφέρθηκαν τέσσερα ελληνόπουλα , ηλικίας 15 και 16 ετών, στο νοσοκομείο, τα οποία μαχαιρώθηκαν από ομάδα Αλβανών. Τα παιδιά είχαν μαλώσει έξω από την εκκλησία του χωριού, με ομάδα Αλβανών, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές, με αποτέλεσμα οι έφηβοι Αλβανοί να καλέσουν… ενισχύσεις.

Τότε εμφανίστηκε μια ομάδα ενόπλων, ηλικίας περίπου 30 ετών, οι οποίοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στα ελληνόπουλα , με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τέσσερα παιδιά.

Ορισμένοι κάτοικοι ανάστατοι για το περιστατικό προχώρησαν σε αντεκδικήσεις, αλλά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι που συγκράτησαν του υπολοίπους.

Η περιοχή πλέον έχει αδειάσει από αλβανούς, οι οποίοι φοβούμενοι βεντέτα εγκατέλειψαν τα πάντα και άλλοι κρύβονται και άλλοι κατέφυγαν στην πατρίδα τους.

Υ.Γ. η κα Πρόεδρος, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ελληνική περιοχή με έλληνες κατοίκους. Δεν είμαστε ίσοι κι όμοιοι εμείς με τους λαθρομετανάστες και τα κουμάσια που μαζώχτηκαν εδώ, είτε μόνα τους είτε επειδή κάποιοι για να τα κονομήσουν τα έφεραν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σχόλιο


Οι Αλβανοί για δεκαετίες εκπαιδεύονται να μισούν τους έλληνες. Δεν ήρθαν εδώ επειδή πεινούσαν στην πατρίδα τους. Ήρθαν για να αρπάξουν ό, τι βρούν. Δεν έμαθαν να σέβονται τίποτα και κανέναν. Οι έλληνες, αντίθετα, έχουν μάθει να βοηθούν όποιον έχει ανάγκη, ακόμα και τον εχθρό τους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν οι Αλβανοί - και όχι μόνο - που ήρθαν ψευτοκλαίγοντας για να βρούν δήθεν δουλειά.

Να έχουμε ετοιμότητα, να σταματήσουμε να φοβόμαστε μην μας πουν «ρατσιστές», φασίστες, χουντικούς, … εξωγήινους. Φυσικά και δεν είναι ρατσισμός να αναφέρεις την χώρα καταγωγής του εισβολέα δράστη. Στην πατρίδα μας εμείς κάνουμε κουμάντο και εμείς θα αποφασίσουμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα … φύγουν και πώς θα φύγουν.


Η μηχανή της «ενοχής» και της ταμπέλας του ρατσιστή δεν πρέπει να μας επηρεάζει. Είναι κόλπα της διεθνούς αλητείας των εμπόρων των εθνών και των ντόπιων υπαλλήλων τους.


Ο ανθελληνισμός είναι ρατσισμός. Μην ανέχεστε κανέναν ανθέλληνα. Μην ανέχεστε να σας βρίζουν, να σας εκμεταλλεύονται, να σας κακοποιούν. Έχετε κυριαρχικά δικαιώματα στην χώρα σας. Από την στιγμή που δεν πειράξατε κανέναν, αλλά αντίθετα άλλοι στρέφονται εναντίον σας χωρίς να τους προκαλέσετε, έχετε κάθε ανθρώπινο δικαίωμα να αντισταθείτε και να νικήσετε.


Μηνύστε και όσους σαν αποκαλούν ρατσιστές. Μηνύστε τους για ύβρεις, συκοφαντική δυσφήμηση και ρατσισμό. Κάντε τους να λουφάξουν. Χτυπήστε τους με τα ίδια τους τα όπλα.


Κάντε επιτέλους κουμάντο στην χώρα σας ΕΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: