Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Απετάχθει από την Αστυνομία μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας, πατέρας 2 παιδιών γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την Κάρτα του Πολίτη!!!!!



ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλήνων που δηλώνουν αντιρρησίες συνείδησης και δεν παραλαμβάνουν την Κάρτα του Πολίτη, την στιγμή που οι Χιλιαστές και λοιποί κάνουν εναλλακτικές θητείες στον στρατό και οι ετερόδοξοι και αλλόφυλοι μαθητές παίρνουν απαλλαγές στα σχολεία από το μάθημα των θρησκευτικών!!!!!!!!
πηγή

Σχόλιο
Καταλάβατε τώρα γιατί επί σειρά ετών είχαν σκυλιάσει κατά της Ορθοδοξίας οι ... ψευτοαριστεράντζες; Καταλάβατε γιατί ο Χριστόδουλος έπρεπε να " φύγει από την μέση" ;
Λοιπόν, για να τελειώνουμε.
Η Ελλάδα είναι η χώρα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών. Αυτό είναι το Α και το Ω της επανάστασης του 1821 που μας χάρισε αυτό το ελεύθερο (;) κράτος.
Όπως αναγνωρίσατε την θρησκεία και τα δικαιώματα των μουσουλμάνων να μπαίνουν χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ με προνόμιο την θρησκεία τους, όπως αναγνωρίσατε τα προνόμια των ψευτομαρτύρων - χιλιαστών να μην πιάνουν όπλο στο στρατό, έτσι θα υποχρεωθείτε να αναγνωρίσετε το δικαίωμα του Έλληνα Ορθοδόξου να κάνει κουμάντο στην Χώρα Του. Τα αστεία τέλειωσαν. Η τρομοκρατία, η δικτατορία των αλλοεθνών και αλλόθρησκων και ο ανθελληνισμός δεν θα περάσουν.
Δεν ζητάμε από κανέναν να μας σεβαστούν 
Το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: