Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

«Προβληματιζόμαστε» , είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (;! ;! ;!) για τον θάνατο του νέου από τα πυρά των Αλβανών δολοφόνων που – όχι μόνο αυτοί - ανεξέλεγκτα έχουν εισβάλλει στην χώρα μας. «Προβληματισμός» αντί κλείσιμο των συνόρων και απέλαση όλων ανεξαιρέτως των εισβολέων, για να μην πώ να τουφεκίζονται όσοι από αυτούς είναι κακοποιοί.





Τι - μην πω - Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι αυτό όταν σε καθημερινή βάση γίνονται βιασμοί, ληστείες και δολοφονίες πολιτών; Μόνο σαν κακόγουστο αστείο μπορεί να ακούγεται αυτός ο τίτλος.




Και να συμμαζευτούν εκεί στις επιτροπές αδειών σε κρατούμενους. Πολλά ακούγονται. Αλλά αν φοβούνται, υπάρχουν άλλοι που δεν ιδρώνει το αυτί τους.




ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.




Και κάτι τελευταίο, για όσους ονειρεύονται διάφορους « γύρους». Ο Έλληνας δεν τρομοκρατείται. Ό,τι και να κάνετε, όσους πληρωμένους κακούργους κι αν χρησιμοποιείτε. Πάρτε το χαμπάρι. Δεν τρομάζει ο ρωμιός. Το πολύ πολύ να ξεπεράσετε με τα καμώματά σας την υπομονή του και να μην έχετε μετά που να κρυφτείτε. Γιατί τα «αφεντικά» σας θα σφυρίζουν αδιάφορα όταν θα ζητάτε την προστασία τους. Η Ελλάδα είναι μαγαζί γωνία. Δεν παίζουν με τον ιδιοκτήτη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: