Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί ένα χάος. Οι μετανάστες συμπληρώνουν το πολεοδομικό και το κυκλοφοριακό χάος. Η αστυνομία θα έπρεπε να μας εξηγήσει για ποιο λόγο αφήνει άγνωστους ανθρώπους χωρίς χαρτιά να γκετοποιούν την καρδιά της πρωτεύουσάς μας.


Ενώ στην δημοκρατία είναι χρέος του κάθε πολίτη να καταγγείλει την όποια παρανομία διαπιστώνει, ακόμα και την αυθαιρεσία του κράτους εις βάρος πολιτών, εδώ πολλοί άνθρωποι φοβούνται να το πράξουν, γιατί θα στοχοποιηθούν από τα ίδια τα όργανα του κράτους που υπάρχουν για να τους…προστατεύουν.

Με την τρομοκρατία και το οικονομικό άγχος των τελευταίων δεκαετιών μας ανάγκασαν να λειτουργούμε σαν άτομα και όχι σαν οργανωμένη κοινωνία. Σε αντίθεση με τους Έλληνες του εξωτερικού που είναι πιο οργανωμένοι, στηρίζουν και βοηθούν πολύ ο ένας τον άλλον, εδώ μόνο σε μερικά χωριά συμβαίνει ακόμα.

Και επιπλέον είναι σίγουρο, ότι οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην Ελλάδα –ήδη συμβαίνει.

Οι Μωαμεθανοί, Ενώ σαν άνθρωποι είναι ευγενικοί και φιλόξενοι, όταν πιστέψουν ότι θίγονται ή όταν πάρουν την καθοδήγηση από τα δικά τους θρησκευτικά κέντρα (ιμάμηδες) γίνονται αγνώριστοι.

Σκοτώνουν, βιάζουν, βιαιοπραγούν στο όνομα του Αλλάχ. Δεν τους νοιάζει η ζωή τους, μόνο να φέρουν εις πέρας τις οδηγίες που έχουν. Πιστεύουν ό, τι τους πει ο κάθε ιερέας τους (ιμάμης). ότι δηλαδή αν πράξουν κάθε μορφή βίας σε μη μωαμεθανούς, θα πάνε στον παράδεισο και θα έχουν 4-5 γυναίκες, και όλα τα καλά που δεν είχαν στην ζωή τους. Άλλωστε Ισλάμ σημαίνει υποταγή. Υποταγή δήθεν στον Αλλάχ – θεό, αλλά στην πραγματικότητα στον τοπικό τους ηγεμόνα, που είναι ο ιμάμης, και αυτός μπορεί να παίρνει οδηγίες ακόμη και από δολοφόνους που καλύπτονται πίσω από το κάλυμμα της θρησκείας του Ισλάμ. Αυτό βέβαια που τους κρατά υποταγμένους δεν είναι οι … υποσχέσεις για την «άλλη ζωή» αλλά η τρομοκρατία. Φοβάται ο ένας τον άλλον. Διότι σε τελική ανάλυση Ισλάμ σημαίνει ή υποτάσσεσαι τυφλά στους ηγέτες σου ή αποκεφαλίζεσαι.

Είναι επόμενο οι ισλαμιστές να μην αναγνωρίζουν τους νόμους του κράτους στο οποίο έχουν εισρεύσει (εισβάλλει – ορθότερα). Νόμος τους είναι η σαρία, οι παραδόσεις περί δικαίου των νομάδων της ανατολής.

Όπως έχουν τα πράγματα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να ενταχθούν σε καμία σύγχρονη κοινωνία. Άλλωστε δεν τους ενδιαφέρει. Θέλουν αυτοί να επικρατήσουν όπου πάνε. Τις δικές τους συνήθειες θέλουν να επιβάλλουν. Για παράδειγμα, στο Αφγανιστάν τιμωρούνται βάση των θρησκευτικών νόμων. Αν κλέψεις κάτι σου κόβουν το χέρι.

Τις γυναίκες τις λιθοβολούν για την συμπεριφορά τους. Ακόμα και σπορ αν κάνει κάποιος θεωρείται προσβολή.

Ίσως σε 20 με 30 χρόνια, που θα αλλάξει η γενιά αυτή, κάτι μπορεί να γίνει, με την προϋπόθεση ότι θα μάθουν τον ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης, που είναι μπολιασμένος με την ομορφιά και την ελευθερία της Ορθοδοξίας και τις ελληνικές λαϊκές παραδόσεις. Τώρα όμως αποκλείεται. Μόλις φτιάξουν τις δικές τους οργανωμένες κοινότητες, για τις οποίες δίνονται πολλά χρήματα σε αξιωματούχους των δυτικών χωρών από ισλαμικές χώρες, θα έχουμε μεγάλα προβλήματα.

Ήδη έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Η τωρινή πολιτειακή κατάσταση δεν θέλει να τους στείλει πίσω. Επιδιώκουν να μείνουν οι περισσότεροι. Για να ενταχθούν στην κοινωνία μας, το μόνο που μπορεί να κάνει ένα σοβαρό κράτος είναι να βρεί τους καθοδηγητές τους, αυτοί είναι η ρίζα του κακού, και να τους διώξει. Οι υπόλοιποι, ας πιστεύουν σε ό, τι θέλουν. Δεν θα είναι όμως σαν υπνωτισμένοι.

Αυτοί που θα μείνουν να ενημερώνονται για τις διαφορές της παιδείας μας με τις δικές τους αντιλήψεις, να εκπαιδεύονται για να γίνουν σωστοί πολίτες και να τους τονίσει το κράτος ότι αν δεν είναι νομοταγείς και φιλήσυχοι, θα φεύγουν πίσω για τις πατρίδες τους.

διασκευή από δημοσίευση της http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: