Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τί κράτος θέλει το ... κράτος;


Απίστευτο βίντεο από τον Χίο!!! Αλήθειες που πονάνε...!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
Βίντεο χαστούκι στο Ανθελληνικό κράτος των δοσίλογων της παγκοσμιοποίησης για ακόμα μια φορά κάνει ευθεία επίθεση στα θύματα δηλαδή στους Έλληνες πολίτες που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από τους Λαθραίους εισβολείς τους οποίους στηρίζει με απροκάλυπτο τρόπο....
Με ένα νέο 5ψήφιο νούμερο μπορεί ο κάθε εισβολέας λαθραίος ή νταβατζής του (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λ.π.) να ρουφιανεύει και να λέει ότι του κατέβει για τον οποιονδήποτε Έλληνα που θα τολμήσει καν να στραβοκοιτάξει τον αλλοδαπό που θα πάει να τον ληστέψει-σκοτώσει-βιάσει κ.λ.π. Δείτε το βίντεο για να μάθετε ορισμένες αλήθειες, σημαντικότατη συμμετοχή ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ...!!! Απίστευτο όταν ο Πακιστανό-Πατέρας ισχυρίζεται ότι στην Ελλάδα υπάρχου μόνο 60.000 Πακιστανοί... Κάποια στιγμή πρέπει όλοι μας να κάνουμε αυτό που πρέπει για ξεβρωμίσει ο τόπος από ντόπιους γενίτσαρους και τους αλλοδαπούς εισβολείς! (Το βιντεάκι είναι απόσπασμα από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ3 με τον ΣΤΕΑΦΑΝΟ ΧΙΟ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

http://agkyrovoli.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4017.html?spref=fb

Σχόλιο
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Καταγγέλουμε τον ρατσισμό από όπου κι αν προέρχεται. Όταν, όμως, η εγκληματικότητα των αλλοδαπών παρέσυρε και την εγκληματικότητα των ημεδαπών και την έχουν φτάσει στα ύψη, τέτοιες αποφάσεις είναι τουλάχιστον προκλητικές και στις προκλήσεις υπάρχουν πάντα κάποιοι που προκαλούνται και αντιδρούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: