Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

επίδειξη δύναμης από τους μωαμεθανούς

Κατάληψη σε όλες σχεδόν τις πλατείες τις Πρωτεύουσας, και άλλων πόλεων της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλάδος, έκαναν οι λαθρομετανάστες - έποικοι οπαδοί της θεοκρατικής ιδεολογίας με θρησκευτικό κάλυμμα, που φέρει το όνομα Ισλάμ = υποταγή.
Ευκαιρία για την κατάληψη έδωσε η χθεσινή λήξη του ραμαζανιού, γιορτή αυστηρής πρωινής νηστείας που λήγει μετά την δύση του ήλιου και διαρκεί για ένα μήνα.
Στο ερώτημα γιατί δεν τους μάζεψαν αφού κάνουν καταλήψεις σε μιά ξένη χώρα, η απάντηση είναι ότι τώρα είναι πολλοί. Στο ερώτημα γιατί δεν τους μαζέψατε όταν ήταν λίγοι και γιατί επιτρέψατε να εισβάλλουν και άλλοι, οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα. 
Η ενέργεια αυτή σε μια μη μουσουλμανική χώρα, χώρα ηρώων και Αγίων, παίζει τον ρόλο και του μηνύματος προς τους έλληνες, ότι εδώ είμαστε πολλοί και σύντομα θα κάνουμε ό, τι γουστάρουμε στην χώρα σας.
Το ότι κάνουν ό, τι γουστάρουν με την ανοχή των αρχών – πολιτικών και αστυνομικών, το ξέρουμε. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι πόσο μεγάλη είναι η ανοχή και η υπομονή του έλληνα που αναγκάζεται να βλέπει ξανά εικόνες του αισχρού παρελθόντος της οθωμανικής –ισλαμικής κατάκτησης της χώρας του, που ακόμα μεγάλα τμήματα της χώρας είναι κάτω από ισλαμική κατοχή. Που βλέπει νέες να βιάζονται και παιδιά να κακοποιούνται.
Όπως επίσης δεν ξέρουν – ή δεν θυμούνται – τι θα συμβεί όταν η υπομονή φθάσει στα όριά της και αποφασίσει κάποιος ή κάποιοι τρελοί να ξεκαθαρίσουν την χώρα από τους εισβολείς  και τους υποστηρικτές τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: