Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΡΑΤΑ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ...ΤΥΡΟΠΙΤΑ

"Απαιχτος" είναι αυτός ο Λοβέρδος.
Μετά το μαχαίρι στις συντάξεις και την επίθεση κατά δικαίων και αδίκων που έκανε ως υπουργός Εργασίας για να ανταμειφθεί απο τα γνωστά ΜΜΕ ως απο τους ποιο "επιτυχημένους" μαζί με τον "Ναπολέοντα" Χρυσοχοίδη.
Αποφάσισε να "φτιάξει" και την υγεία.
Προς χάριν των δημοσιοκάφρων και της εικόνας του αποφάσισε να κάνει όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα "αιφνιδιαστική" επίσκεψη στο Τζάνειο Νοσοκομείο για να διαπιστώσει απο πρώτο χέρι τα προβλήματα.
Φυσικά ο υπουργός γλάστρα όπως γλάστρες είναι όλη η κυβέρνηση μιας και οι αποφάσεις που παίρνονται είναι εντολές των "τροικάνων" πριν κάνει την επίσκεψη του δεν σκέφτηκε ότι πηγαίνει σε ένα απο τα δυο νοσοκομεία που καλούνται να εξυπηρετήσουν 1,5 πολίτες (χωρίς τους αλλοδαπούς).
Γιατί αυτό συμβαίνει εδω και δεκαετίες στην πόλη του Πειραιά που με δυο νοσοκομεία (Γενικό Κρατικό και Τζάνειο) εξυπηρετεί 1,5 εκατομμύριο πληθυσμό χώρια την λαθρομεταναστευτική σαβουρα που έχει κατακλύσει και την συγκεκριμένη πόλη.
Δεν είδε προφανώς ο υπουργός τις έλλειψης σε κρεβάτια,γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ειδε όμως ότι στα εξωτερικά ιατρεία οι αλλοδαποί δεν πληρώνουν λεει το εισιτήριο των 3 ευρω που πληρώνουν οι Έλληνες ασθενείς για να εξεταστούν....
Και δεσμεύτηκε πως θα στείλει νεα εγκύκλιο τις επόμενες μέρες για να...διορθωθεί η παρερμηνεία του νόμου.
Τι λες ρε Λοβέρδο......
Κράτα τα 3 ευρώ σου να πάρεις....τυρόπιτα και ασε τις ...
Το πρόβλημα στον χώρο της υγείας όσο αφορά τους αλλοδαπούς είναι τα 3 ευρώ;
Μήπως είναι ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανασφάλιστοι με αποτέλεσμα όχι μόνο να επιβαρύνονται τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και να νοσηλεύονται ΤΖΑΜΠΑ στα νοσοκομεία;


Τζάμπα που λεει ο λόγος γιατί τα νοσήλεια τα πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Εαν ένας Ελληνας πολίτης άνεργος και ως εκ τουτου ανασφάλιστος χρειαστεί μια επέμβαση ή μια εξέταση κ.υπουργέ τα κόστος θα του έρθει συστημένο στην φορολογική του δήλωση και θα πρέπει να κόψει το λαιμό του να πληρώσει.
Αν όμως πρόκειται για αλλοδαπό ΣΕ ΠΟΙΑ φορολογική δήλωση θα του έρθει;
Αφου οι περισσότεροι όχι μόνο δεν κάνουν δήλωση αλλά δεν έχουν καν μόνιμη κατοικία αλλά και παρα πολλοί δηλώνουν στις αρμόδιες αρχές ψεύτικα στοιχεία.
Η απάντηση είναι φυσικά ότι ΟΛΕΣ αυτές τις εξετάσεις και επεμβάσεις που κοστίζουν όχι 3 ευρώ αλλά εκατομμύρια τις πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος.
Και αυτό γιατί είμαστε "φιλάνθρωποι" και "ευρωπαϊκά" κορόιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: