Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

"Αλήτες προδότες πολιτικοί-εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Αφρική"

"Αλήτες προδότες πολιτικοί-εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Αφρική", βροντοφώναζαν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου Αχαρνών.


Για τρίτη κατά σειρά Παρασκευή οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ της περιοχής Αγίου Νικολάου Αχαρνών έκαναν τον … βραδινό τους «περίπατο» προστατεύοντας ειρηνικά την γειτονιά τους. Απέδειξαν ότι η Δημοκρατία είναι η ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών στα δρώμενα και η αποφασιστικότητα στην λύση των προβλημάτων.

Με συνθήματα, όπως: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «αντιδράμε στο παραεμπόριο, στην λαθρομετανάστευση, στην βία, στα ναρκωτικά, στο σωματεμπόριο, στην πορνεία», έδωσαν την απάντηση στο πιο θα πρέπει να είναι το στίγμα την όποιας κυβέρνησης θέλει να αποκαλείται «ελληνική».

Εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο γέροντα - παλιού αντιστασιακού: "Σαράντα χρόνια περίμενα να δώ τους έλληνες ενωμένους και αποφασισμένους, να μιλούν και να διεκδικούν το δικαίωμά τους στην δημοκρατία, να έχουν λόγο για την διοίκηση της χώρας τους".
Οι Έλληνες αυτοί απέδειξαν ότι το μόνο που έχουν κατορθώσει οι κομματικές συμμορίες είναι η οικονομική καταστροφή της χώρας, η ξένη εξάρτηση, η χωρίς αντίδραση υποταγή σε ξένα κράτη, η τυφλή υποταγή στα κελεύσματα των ξένων εμπορικών οίκων, η βίαιη αλλοίωση της εθνικής σύστασης του πληθυσμού.

Όλοι, από το μετερίζι του ο καθένας, είναι υποχρεωμένος να συμμετάσχει στην προσπάθεια προστασίας της χώρας μας. Γιατί «είναι αισχρός αυτός που δεν συμμετέχει στα κοινά».

«Όλοι ενωμένοι», «αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα».

Ναι, θα φύγει. Θέλει δεν θέλει θα φύγει. Και η χολέρα και αυτοί που την έφεραν, και αυτοί που την ανέχτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: