Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Ώρες - ώρες θυμάμαι τους επαίνους που έπλεκαν για τους ξένους δεξιοί και αριστεροί – μην λέμε ονόματα – για την … γονιμοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Τώρα, που οι βιασμοί έχουν εκτιναχθεί σε αστρονομικά ποσοστά και που η οικονομία έχει τινάξει τα πέταλα, ή κοινώς τα έχει κακαρώσει, τι έχουν να μας πουν;


Φυσικά και δεν τολμούν να πουν τίποτα. Γιατί, όσο κι αν έχουν θράσος πιθήκων οι ελλαδίτες πολιτικάντηδες, δεν είναι τρελοί να προκαλέσουν με τέτοιες μπούρδες τον πεινασμένο λαό. Θα τους πατήσουν κάτω, κυριολεκτικά.

Εδώ που τα λέμε, έφυγαν ορισμένοι αλλοδαποί. Όχι οι ψευτοζητιάνοι, ούτε οι σωματέμποροι, οι ναρκέμποροι, οι ληστές και οι διαρρήκτες. Έφυγαν αυτοί που πραγματικά ήρθαν για να εργασθούν, οι οικογενειάρχες. Και αυτό, από κοινωνικής άποψης, είναι πολύ επικίνδυνο. Διότι αυξάνονται κατ’ αναλογία τα εγκληματικά στοιχεία που έμειναν στην χώρα.

Το νού σας συμπατριώτες. Και μην ξεχνάτε να κλειδώνετε την πόρτα και του διαμερίσματός σας και την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας σας. Και με το παραμικρό ύποπτο θόρυβο ή κίνηση που θα αντιληφθείτε, καλέστε το 100. Τα παιδιά είναι πρόθυμα. Και αν καθυστερήσουν, μην τα βάλετε μαζί τους. Είναι οι μόνοι που τρέχουν για να μας σώσουν σε όλη την Ελλάδα από τα νύχια των εισβολέων και των … προστατών τους.

Να είστε έτοιμοι για όλα.

Μην απελπίζεστε, σταθείτε ακλόνητοι στην πίστη στον Θεό και στην αγάπη για την πατρίδα. Μπόρα είναι και θα περάσει – και μαζί θα παρασύρει και την βρωμιά. Έτσι δρα η φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: