Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ

Καλημέρα


Κατα την γνώμη μου το πρόβλημα σήμερα το εχουμε με τούς μουσουλμάνους που έχουν εισβάλει στην χώρα την ΕΛΛΑΔΑ μας
Μπαίνουν στην χώρα κατα χιλιαδες

απο την τουρκία γενοβολλανε σαν κουνέλια φτίαχνυν τζαμιά περιφέρονται σε αγελλες φτιαχνουν

μαγαζιά και ψωνίζουν μεταξυ τούς και το χρήμα φευγεί για τις χωρες τους και σε μας μένει η βρωμία τους

η εγκληματικότητα τους τα παράνομα παζάρια που δημιουργούν κα αντε ενα ενοίκιο που πληρώνουν σε καποιο

υπόγειο 15-20 άτομα που μένουν μαζί

κα εχουν και άμεση προσβαση στα νοσοκομεία και στην υγεία γενικώς τσαμπα κα συ Ελληνα πληρωνε φορους

για να γενοβολανε και να νοσηλευονται αυτοι ασε που εχουν κουβαλήσει και εναν σκασμό αρρώστειες που είχαμε ξεχάσει πως υπάρχουν ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ 8Α ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΤΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 

Σχόλιο


Η αγανάκτησή σας είναι δικαιολογημένη απολύτως. Πριν όμως τα βάλουμε με τους ουτως ή άλλως εχθρούς μας "μουσουλμάνους" - από τότε που εμφανίστηκαν μονίμως στρέφονται κατά του ελληνισμού και του χριστιανισμού - θα πρέπει να βρούμε πώς και ποιος τους επέτρεψε να εισβάλλουν στην χώρα μας.


Μήπως η πόρτες και τα παραθύρια μας είναι ανοικτά; Μήπως αυτοί που μας διοικούν μας έχουν, κατά το κοινώς λεγόμενο, «γραμμένους»; Μήπως αυτοί που πρέπει να φυλάνε σύνορα φυλάνε κατουρημένες ποδιές για εξέλιξη; (γνωρίζουν οι ένστολοι σε ποιούς αναφέρομαι)


 Νόμος της φύσης είναι να μην ασθενεί κανείς υγιείς οργανισμός. Ποιος λοιπόν φταίει που ασθένησε το κράτος μας; Οι διοικούντες; Ο λαός; Οι Ξένοι; Όλοι μας;


Μόλις ισχυροποιηθεί ο οργανισμός – και αυτό γίνεται μόνο με δραστικά μέσα και «εκ των έσω» - τότε να είστε σίγουρος ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Αν όμως αργήσει η θεραπεία, τότε… καλή ψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: