Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μπόρα είναι.

Αγαπητοί. Μην σας σκοτίζουν τον νού με την οικονομική τρομοκρατία.


Τα μέτρα που λαμβάνουν δεν σκοπεύουν στην βελτίωση της οικονομίας της χώρας αλλά στην εξαθλίωση και στην υποταγή του λαού μας.


Βλέπετε ότι μειώνουν τις απολαβές από τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους, που είναι από τους χαμηλότερα αμειβομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Αν ήθελαν να διορθώσουν τα πράγματα, θα καταργούσαν τους χωρίς έργο και απόδοση Οργανισμούς, θα μείωναν δραστικά της αποδοχές των βουλευτών και πολιτικών, θα μείωναν τις αποδοχές των υπαλλήλων της Βουλής, θα έκοβαν την χρηματοδότηση στις παρασιτικές ΜΚΟ και, φυσικά, θα έδιναν έμφαση στην εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της χώρας και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, βιοτεχνίας, βιομηχανίας σε συνεργασία με εκτός ΕΕ κράτη.


Αντιδράστε με μείωση της σπατάλης. Σταματήστε να αγοράζετε ό,τι είναι εισαγόμενο. Στηρίξτε τα χωριά αγοράζοντας προϊόντα άμεσα από τον παραγωγό. Στην ανάγκη κάντε ό,τι είπε ο κυβερνήτης Μεταξάς. Φυτέψτε στις γλάστρες σας πατάτες. Δεν είναι δύσκολο πράγμα η αυτάρκεια. Δύσκολο είναι η απόφαση να πάψουμε να είμαστε υπερκαταναλωτές. Αυτό μας κάνει εξαρτώμενους από τους άλλους.


Μάθετε στην αλληλοβοήθεια. Στηρίξτε, έστω και με το υστέρημά σας όποιον έχει ανάγκη. Μάθετε στην πράξη να είστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε μαζί και ακλόνητοι και αυτήν την λαίλαπα.


Μπόρα είναι. Θα περάσει. Αρκεί μετά να έχουμε βάλει μυαλό και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Να μην υποστηρίζουμε ανθρώπους που ούτε Θεό πιστεύουν ούτε άνθρωπο σέβονται.


Ποτέ ο Θεός δεν εγκατέλειψε αυτούς που αγωνίζονται έχοντας πίστη κι ελπίδα σ’ Αυτόν.


Να συσπειρωθούμε μέσα στην Εκκλησία και να απαιτήσουμε από τους κληρικούς να σταθούν στο ύψος τους. Η Εκκλησία δεν είναι «γραφείο τελετών». Η Εκκλησία είναι χώρος σωτηρίας, θεραπείας και αγώνα.


Να μείνουμε σταθεροί στην πίστη, στις παραδόσεις μας. Να μην συμβιβαστούμε με κανέναν και για τίποτα. Να δείξουμε ότι θα κακοπεράσει αυτός που θίγει την πίστη και την πατρίδα μας.


Το πνεύμα μας δεν είναι πνεύμα δειλίας, αλλά δύναμης.


Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος να είναι πάντοτε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: