Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΡΗΚΤΩΝ

Χάρη στους πολιτικιούς μας και στην δική μας βλακώδη ανοχή, έχουν αυξηθεί με τρομακτικό ρυθμό τα εγκλήματα στην χώρα μας. Κανένας δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται, πλην των ελλήνων που πέφτουν θύματα κλοπών, διαρρήξεων, κακοποιήσεων και δολοφονιών.



Ο υπ. ΠΡΟΠΟ νομίζει ότι με τις συλλήψεις των «ατόμων με τις τρακατρούκες» μπορεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των ελλήνων που βρίσκονται ήδη στα όρια της υπομονής τους και λίγο θέλει να πάρουν την τήρηση της τάξης στα χέρια τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Διότι άλλο η εγκληματικότητα και άλλο η «πολιτική επιλογή της … τρομοκρατίας».


Για την εγκληματικότητα δεν έχει γίνει τίποτα –ή , για να λέμε την αλήθεια έχει γίνει. Παρατήσανε τον ελληνικό λαό έρμαιο στα χέρια του κάθε αλλοδαπού εγκληματία που παρέσυρε και τους ντόπιους μυαλοφυγόδικους στο έγκλημα.


Κατόπιν αυτών γίνεται μια προσπάθεια να συνεργαστούν τα θύματα των διαρρηκτών, σε πρώτη φάση, ώστε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία των κλεμμένων και να γίνει μια – μικρή έστω – προσπάθεια ανεύρεσής τους.


Δημιουργήσαμε, λοιπόν, αυτό το blog:  http://klemmena.blogspot.com , όπου θα γράφονται αποκλειστικά και μόνο περιπτώσεις διαρρήξεων και τα στοιχεία, φωτογραφίες και ό,τι άλλο έχει σχέση με τα κλοπιμαία.


Σε ορισμένες περιπτώσεις δίνεται και αμοιβή σε όποιον μπορέσει να βοηθήσει στην ανεύρεση των κλοπιμαίων.


Τα στοιχεία του blog αναρτώνται είτε κατόπιν άμεσης επικοινωνίας των θυμάτων είτε αντιγράφοντας καταγγελίες από άλλα blogs.


Η ακρίβεια των δηλώσεων δεν μπορεί να ελεγχθεί από το blog και γι αυτό την ευθύνη την έχουν οι καταγγέλλοντες.


Ας μην καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Να κάνουμε και εμείς κάτι ώστε να πάψει πιά αυτός ο βιασμός που υφίσταται ο έλληνας καθημερινά μέσα στην ίδια του την χώρα.

 Ευχόμαστε να βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να διαγράψουμε αναρτήσεις λόγω ανεύρεσης των κλοπιμαίων.
Ψηλά το κεφάλι. Ενότητα και Αντίσταση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: