Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Γιατί είναι απαγορευτική η επίσκεψη Ελλήνων στα νησιά μας;

 

Γιατί αποφασίστηκε η απαγόρευση επίσκεψης των νησιών μας;

Όταν ρωτάς τον υπουργό ναυτιλίας για την ακρίβεια κι αυτός σε παραπέμπει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, αυτό σημαίνει 7 χρόνια έρευνας. (Δημοσθένης Μπακόπουλος)

Η διάλυση της κοινωνίας είναι θεσμική. Έχει την βούλα της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία αποτελεί υπάλληλο της Ε.Ε. Και στην περίπτωση των ακτοπλοϊκών ναύλων, εμείς βλέπουμε τη μικρή εικόνα, και τα ΜΜΕ συνδράμουν ώστε κι αυτή να είναι θολή. «Καρτέλ»! λένε. Δηλαδή «κερδοσκοπικό είναι το κίνητρο». Όχι βέβαια. Το πρωτογενές κίνητρο εμφανίζεται όταν κάποιοι εξωθεσμικοί παράγοντες διατάσσουν τους υπαλλήλους τους στην Ε.Ε. να κάνουν τις κατάλληλες θεσμικές παρεμβάσεις μέσω της greek government, ώστε οι Έλληνες να μην μπορούν να επισκεφτούν τα νησιά τους. Η επιβεβαίωση γίνεται όταν εμφανίζονται απανωτές «συμπτώσεις». Και στην ακτοπλοΐα συνεχίζεται η κλειστή και αφυκτικά ελεγχόμενη αγορά κομμουνιστικού τύπου η οποία λειτουργεί και «εποπτεύεται» από ένα θεσμικό πλαίσιο «φιλελευθερισμού».

Κατά σύμπτωση, φέτος κλείνουμε 2 αιώνες από την εγκαθίδρυση του πολιτεύματος μας. Είναι η τραπεζική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Υποστηρίζεται από εκείνους που δέχονται την εξαγορά της συνείδησής τους, εμφανίζοντας ως δικαιολογία υπέρ του «κοινού καλού» ένα ωφελιμιστικό ιδεολόγημα, χοντρά ψεύδη και θεσμικούς λαβυρίνθους μιας δήθεν λαϊκής κυριαρχίας. Τα χρήματα της εξαγοράς προέρχονται από το διεθνές τραπεζικό σύστημα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: