Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Καθηγητής Didier Raoult: ”Η ευλογιά των πιθήκων αντιμετωπίζεται με ένα φάρμακο που είχε τα καλύτερα αποτελέσματα σε κλινικές δοκιμές: το TRANILAST! Δεν το δίνουν γιατί είναι πάμφθηνο!” Η Γαλλία κηρύχθηκε σε «κατάσταση μέγιστης επαγρύπνησης»

 

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult: ”Η ευλογιά των πιθήκων αντιμετωπίζεται με ένα φάρμακο που είχε τα καλύτερα αποτελέσματα σε κλινικές δοκιμές: το TRANILAST! Δεν το δίνουν γιατί είναι πάμφθηνο!” Η Γαλλία κηρύχθηκε σε «κατάσταση μέγιστης επαγρύπνησης»

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Pr Didier Raoult: ”Η ευλογιά των πιθήκων και γενικότερα οι λοιμώξεις από τον ιό της ευλογιάς αντιμετωπίζονται με ένα φάρμακο που είχε τα καλύτερα αποτελέσματα σε κλινικές δοκιμές στην Ιαπωνία: το TRANILAST.

Δεν θα πουληθεί ποτέ εδώ γιατί δεν κοστίζει τίποτα.

Aντίστοιχη περίπτωση με covid..

Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2018, o Ιάπωνας Καθηγητής Ανοσολόγος Tasuku Honjo για την Ιβερμεκτίνη: για τον πληθυσμό αυτό το φάρμακο είναι τέλειο για θεραπεία και πρόληψη του covid19. Είναι αποτελεσματικό και φθηνό. Κανένας φαρμακευτικός όμιλος δεν το λανσάρει γιατί δεν είναι κερδοφόρο! ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα στο ίδιο έργο θεατές όπως και επί κορωνοιού η Γαλλία τράβηξε πρώτη..

Ο Gabriel Attal ο παραιτηθείς πρωθυπουργός ο απερχόμενος ο ηττημένος τον εκλογών που τον κρατάει καταχρηστικά ο Μακρόν στο πόστο του σε κατάσταση πολιτικής ανωμαλίας κι εκτροπής ανακοίνωσε ότι έθεσε τις γαλλικές υγειονομικές αρχές σε «κατάσταση μέγιστης επαγρύπνησης» απέναντι στην «ευλογιά των πιθήκων»/ mokeypox ή mpox.

Με βάση αυτά που λέει παραπάνω ο καθηγητής οι ηγέτες των κρατών έχουν γίνει κοινοί πλασιέ εμβολίων για υπερκέρδη φαρμακοβιομηχανίας , ιατρικοί επισκέπτες..

reseauinternational: Μια εκστρατεία προπαγάνδας και μιντιακής τρομοκρατίας μόλις ξεκίνησε από τον ΠΟΥ σχετικά με την ευλογιά των πιθήκων…..

Μπορούμε ήδη να δούμε τη Big Pharma να συνεδριάζει επειγόντως με στόχο να προτείνει έναν άχρηστο εμβολιασμό για μια ασθένεια που δεν υπάρχει γιατί πρέπει να κερδίσουμε μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια χωρίς κόπο, μαγικά χρήματα που δεν έχουμε. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτή η ασθένεια είναι πολύ μεταδοτική και ότι είναι καλά θεραπεύσιμη. Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι στη Γαλλία το 98% των ασθενών έκαναν αχαλίνωτο swinging σεξ στην ομοφυλοφιλική κοινότητα. Θα ήταν επείγον να ξεκινήσει μια εκστρατεία πρόληψης σε αυτή τη μικρή κοινότητα. (σσ που είναι και η πιο ευάλωτη ως προς αυτόν τον ιό)

Βέλγος Dr. Martin Zizi Καθηγητής Bιοφυσικής, Mοριακής επιδημιολογίας για ευλογιά πιθήκων!

Ο Γάλλος Καθηγητής Ιολόγος Christian Brechot ξεκαθαρίζει ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν εγκυμονεί κανένα φόβο για εκδήλωση παγκόσμιας πανδημίας! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: