Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Η Τεχνική Υπεύθυνη ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων η Dr Rosamund Lewis: δεν θα έχουμε μια επιδημία! Κανένας αυξημένος κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ.. ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ

 

Η Διευθύντρια Έκτακτης Ανάγκης του ΠΟΥ και Τεχνική Υπεύθυνη του ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων η Dr Rosamund Lewis το επιβεβαιώνει:
«Δεν θα έχουμε μια επιδημία.. Κανένας αυξημένος κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό»
«Πρόκειται για συγκεκριμένους κινδύνους που απαιτούν εξειδικευμένα μέτρα»

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ.. ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ

Δήλωσε στην τηλεόραση του BFMTV 17/8/24:

”’Οντως οι υγειονομικές αρχές τέθηκαν σε επαγρύπνηση και καθεστώς πρόληψης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε μια επιδημία δεν είναι (το ευνοεί) αυτός ο τρόπος που μεταδίδεται αυτή ασθένεια. Ενδεχομένως υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι π.χ όταν έρθεις σε επαφή με άτομο που ήδη νοσεί από αυτή αλλά δεν αφορά όλον τον κόσμο, έτσι δεν είναι; αλλά υπάρχουν τρόποι προστασίας με καθαρά μέσα. Αφορά ανθρώπινη επαφή μέσα στην οικογένεια ή και σεξουαλική αν κάποιος ήδη νοσεί. Επομένως πρόκειται για συγκεκριμένους κινδύνους που απαιτούν εξειδικευμένα μέτρα!”

Dr Rosamund Lewis. Διευθύντρια Έκτακτης Ανάγκης & Τεχνικός Υπεύθυνος για την παγκόσμια απόκριση mpox. Επικεφαλής, Γραμματεία της ΠΟΥ για Ευλογιά, Πρόγραμμα Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του ΠΟΥ.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: