Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ο Βέλγος Dr. Martin Zizi Καθηγητής Bιοφυσικής, Mοριακής επιδημιολογίας: ”Εργολαβία ΨΕΥΔΟΥΣ. Ένας ιός του αίματος ΔΕΝ γίνεται αερογενής μέσω της παραλλαγής. Το εμβόλιο της ευλογιάς οδηγεί σε σενάριο αλά Jurassic Park!”

 

Επανέρχεται ο Βέλγος Dr. Martin Zizi Καθηγητής Bιοφυσικής, Mοριακής επιδημιολογίας για ευλογιά πιθήκων! Εξοργισμένος καταγγέλει μια εργολαβία ψεύδους φαλκίδευση της επιστημονικής αλήθειας…Υποστηρίζει ότι ” ένας ιός του αίματος ΔΕΝ γίνεται αερογενής μέσω της παραλλαγής.” όπως διατείνονται τα ΜΜΕ..”Το εμβόλιο της ευλογιάς οδηγεί σε σενάριο αλά Jurassic Park όπου η ευλογιά αναδημιουργείται με μοριακό ανασυνδυασμό.!”

Δεν κολλάτε ‘‘Εκτός αν σκοπεύετε να ψεκαστείτε με σταγονίδια αίματος ή/και σπέρματος – και ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! (αυτό δεν είναι χιούμορ αλλά απλή βιολογία!)

Αυτός ΔΕΝ είναι ιός αερομεταφερόμενος, αλλά αιματογενής ιός.
Μεταδίδεται ΜΟΝΟ μέσω αίματος, σωματικών υγρών και κλινοσκεπασμάτων/ενδυμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί από άρρωστο άτομο (με σκασμένα κυστίδια). Το πλύσιμο κάνει αυτά τα σεντόνια ασφαλή!”

”Όπως δεν μπορούμε να μετατρέψουμε ένα σκυλί σε κοτόπουλο με λίγες μεταλλάξεις έτσι δεν μπορούμε να μετατρέψουμε έναν ιό του αίματος σε αερομεταφερόμενο ιό.”

Το σημερινό του κείμενο καταπέλτης:

Πράγματι, αυτό είναι απλώς μια τακτική εκφοβισμού…
Σκέψου το για μια στιγμή!

  1. Προτείνουν να εμβολιαστούν τα παιδιά ??? Γιατί στο καλό;

2.Σας συμβουλεύουν να σας εμβολιάσουν εάν ταξιδεύετε. Και αυτό ΔΕΝ είναι αερομεταφερόμενος ιός, επομένως, εκτός και αν φτύνετε ή λάβετε σταγονίδια σπέρματος ΞΕΧΑΣΤΕ αυτήν την επιστήμη (TM) ότι “ο ιός υπάρχει στα σταγονίδια”

  1. Προτείνουν είτε ένα RNA vax – μια τεχνολογία που είναι ατουτροφική και θα έπρεπε να απαγορευτεί – είτε το εμβόλιο της ευλογιάς – που ανοίγει την πόρτα σε ένα σενάριο που μοιάζει με πάρκο Jurassic όπου η ευλογιά αναδημιουργείται με μοριακό ανασυνδυασμό. Οι ιοί ευλογιάς είναι πρωταθλητές του ανασυνδυασμού. Αυτές οι οικογένειες ιών είναι οι πρωταθλητές του μοριακού ανασυνδυασμού – δηλαδή, μπορούν να ανταλλάξουν γονίδια ή να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ο ένας τον άλλον εάν ένας από τους ιούς απενεργοποιηθεί.
  2. Αυτό είναι γνωστό και μελετημένο εδώ και πολύ καιρό.

ΔΕΝ είναι μόνο ηλίθιοι, αλλά και τρελοί και δόλιοι!
Κάτω αυτοί οι άνθρωποι… ΤΩΡΑ δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τους ρίξουμε!

…………………………………

Aποδομείστε/Κατεδαφίστε αυτή την αναφορά της Κοινότητας του Ψεύδους.

Όλα όσα έγραψα είναι σωστά και δημοσιευμένα. Αποπειρώνται με κάθε μέσο να επινοήσουν επίπλαστα τρικ αλλά “βατά”

1. Ένας ιός του αίματος ΔΕΝ γίνεται αερογενής μέσω της παραλλαγής.
Αυτό είναι μια θεμελιώδης αλλαγή είδους!
Αυτός ο ιός του αίματος ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα ξαναβρεθεί στις εκκρίσεις – επομένως μιλούσαν για τις σταγόνες… αλλά αφού δεν βήχετε – από πού βγαίνουν οι καταραμένες σταγόνες. Αναμφίβολα εκχύσεις σπέρματος χωρίς αμφιβολία; γαμ…
Αρκετά – ΤΕΛΟΣ της πλάκας!

2. Είναι πλέον καιρός να καταγγείλετε τα πάντα και να τους πείτε ΟΧΙ

-Και ξεκινήστε την απογραφή, τη δοκιμή, την εκ νέου οικειοποίηση της ΛΟΓΙΚΗΣ και κάντε μια αναδρομή στις 24/7 εναντίον των αυτοαποκαλούμενων δημοσιογράφων

3. Καλώ επίσης όλους τους φίλους μας LGBGT να μην εργαλειοποιούνται πια. Προφανώς αυτή η “νέα παραλλαγή” σας επηρεάζει κυρίως εσάς… (μεταξύ 42 και 50%)… αυτό δεν σας φαίνεται ύποπτο; Είστε σίγουροι για τον αριθμό των λεμφοκυττάρων σας;

Παρακαλώ ΕΠΕΙΓΟΝ

 Παραγγείλετε εξετάσεις αίματος και αν δείτε λευποπενία των Τ-λεμφοκυττάρων, ξέρετε ότι είναι:
i. ή μια έξαρση της νόσου σας. Αλλά ήταν σταθερή, σωστά; Επομένως τόσο πολύ απίθανο χωρίς νέο ΓΕΓΟΝΟΣ!

ii. ή εάν είστε εμβολιασμένοι, μια παρενέργεια αυτής της τεχνολογίας RNA – τεχνολογία που ΔΕΝ θα έπρεπε ΠΟΤΕ να σας έχει χορηγηθεί, επειδή διατρέχατε μεγαλύτερο κίνδυνο από όλους, δεδομένου του κινδύνου ανοσοκαταστολής που υπάρχει ήδη. Σας ανάγκασαν να πάρετε ένα προϊόν που είχε 3% πιθανότητα να προκαλέσει ανοσοκαταστολή – ενώ ο HIV ήταν ήδη εκεί και επιφέρει το ίδιο πράγμα αλλά ήταν υπό έλεγχο.
Πιστεύετε με καλή συνείδηση ​​ότι εάν ένα RNA ανατίναξε αυτόν τον έλεγχο και την προστασία που προσφέρει η θεραπεία σας, θα πάει καλά;

Σας παρακαλώ φίλοι LGBT ανοίξτε τα μάτια σας ….Μην σας εργαλειοποιούν κατά της υπόλοιπης κοινωνίας για να εμβολιάσουν άτομα που ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ κανέναν κίνδυνο με την ευλογιά των πιθήκων- κυρίως τα παιδιά (6-15) που δεν είναι ούτε σεξουαλικά ενεργά!

Σας δουλεύουν. Βγείτε από το matrix – είστε νοήμονες… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
1:01 π.μ. · 17 Αυγούστου 2024

Πιστεύετε ότι κάποιος που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άρρωστος με φουσκάλες στο σώμα του μπορεί να πάρει το μετρό;
Αυτός ο τύπος ιού αίματος δεν επιβιώνει ΕΞΩ από το σώμα.

Δεν υπάρχουν υγιείς φορείς.

Δεν πρόκειται για ιό που μεταδίδεται εύκολα, αυτοί οι αριθμοί είναι κάτι παραπάνω από ύποπτοι

Είτε

  • false PCR -> τίποτα απολύτως
  • είτε οργανική επίθεση (αλλά στη συνέχεια υπογράφεται από τους ανθρώπους που συντόνισαν)
  • είτε υπάρχουν εκρήξεις έρπητα ζωστήρα (ιός HVZ) με έκρηξη ανοσοκαταστολής από πολυεμβόλια
  • ή εάν είναι σε ασθενείς με HIV, υποτροπή λόγω RNA

Χρειαζόμαστε λοιπόν τις ορολογίες αυτών των «άρρωστων» ανθρώπων, όχι τα PCR.
Για να δούμε αν είναι HVZ (έρπητα ζωστήρα) ή AIDS στο polyvax HIV που ξεφεύγει από τη θεραπεία ή ΤΙΠΟΤΑ

ΧΕΙΜΑΡΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Μήνυμα για όλους – γιατί κυκλοφορεί πολλή ανοησία για αυτό το θέμα.

Όπως δεν μπορούμε πλέον να μετατρέψουμε ένα σκυλί σε κοτόπουλο με λίγες μεταλλάξεις έτσι δεν μπορούμε να μετατρέψουμε έναν ιό του αίματος σε αερομεταφερόμενο ιό.
Δεν είναι το ίδιο είδος! τελεία και παύλα.

Αν τροποποιήσουμε τα γονίδια ενός προβάτου, μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, την υφή του μαλλιού του, το μέγεθός του, ακόμα και τη μακροζωία του… αλλά είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να το κάνουμε κροκόδειλο ή πεταλούδα. ΕΝΤΑΞΕΙ;

Σε επίπεδο μικροβίων είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Και προκαλώ οποιονδήποτε μοριακό βιολόγο στη γη να αποδείξει το αντίθετο!

Για να γίνουμε ακόμα πιο σαφείς, έχουμε εντερόκοκκους, πνευμονιόκοκκους, σταφυλόκοκκους… στη μεγάλη οικογένεια των «κόκκων». Λοιπόν, είναι γενετικά τόσο μακριά οι μεν από τους δε όσο τα κοτόπουλα από τους δεινόσαυρους ή τις γάτες!…

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η συνάρτηση κερδίζει – δεν θα το κάνει!
Μπορούμε να τροποποιήσουμε ορισμένα πράγματα, όπως τη δέσμευση μιας πρωτεΐνης σε έναν υποδοχέα, αλλά δεν μπορούμε εύκολα να τροποποιήσουμε δεκάδες διαφορετικά γονίδια μέσα σε ένα είδος για να το μεταμορφώσουμε ΡΙΖΙΚΑ!..

Και έτσι -όλοι καταλαβαίνουν- ότι αυτή η ιστορία για τα σταγονίδια- είναι σκουπίδια… εκτός κι αν μιλάμε για σταγόνες σπέρματος, αλλά αυτό είναι σε μια άλλη κακή ταινία :)!
[Δεδομένου ότι ένας ιός αυτού του τύπου βρίσκεται σε ορισμένες βιολογικές εκκρίσεις]

Κινδυνεύουν μόνο,

  • εργαζόμενοι του σεξ,
  • Οροθετικοί (50% των «περιπτώσεων» είναι στο σπίτι) και πάλι στην ΑΦΡΙΚΗ!
  • όσοι δεν βρίσκονται σε άμεση στενή επαφή ή με το δέρμα ΠΡΟΦΑΝΩΣ μολυσμένων ατόμων (κυστίδια!)

Οι “υποθέσεις” εκτός Αφρικής είναι είτε ψεύτικες, είτε στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα… και συστήνω στους τελευταίους -που δεν πρέπει να στιγματίζονται- ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ από αυτά τα καθάρματα στην κορυφή!

Είναι αληθινά καθάρματα που σου λένε ψέματα 24 ώρες το 24ωρο, 7 επί 7, με τα media τους!
Αφήστε ήσυχα τα παιδιά και τις έγκυες γυναίκες, κύριε Γκέιτς… και γαμήστε τον εαυτό σας…

Παρακαλώ κοινοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί τρελαίνονται ξανά 24/7 – Ευχαριστούμε όλους σας!

Σήμερα ο Καθηγητής Martin Zizi twitter (X)

Καθηγητής Dr Martin ZIZI – MD-PhD
Βιοφυσικός & Μοριακός Επιδημιολόγος,
 τ. CSO for BE DoD & σύμβουλος του ΟΗΕ, Πρόεδρος της Επιτροπής Βιοηθικής a.o. πρώην επιδημιολογικός διευθυντής στο Υπουργείο Άμυνας του Βελγίου.Διευθύνων Σύμβουλος

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: