Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Οι Ισραηλινοί συνέλαβαν και κρατούν την Παλαιστίνια χριστιανή Alice Kaissieh στον οικισμό Betar Illit κοντά στη Βηθλεέμ γιατί αρνήθηκε να παραδώσει τη γης σε ένοπλους εποίκους.

 

Είναι 9 μ.μ. απόψε 25/8/24 και οι ισραηλινές δυνάμεις κρατούν ακόμη την Παλαιστίνια χριστιανή Alice Kaissieh στον οικισμό Betar Illit.

Η Αλίκη είναι ένοχη μόνο επειδή αρνήθηκε να παραδώσει στους εποίκους τη γη της οικογένειάς της.

Είναι η Alice Kaissieh, Είναι Παλαιστίνια Χριστιανή, Συνελήφθη από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής επειδή αρνήθηκε να δώσει τη γη της στους εποίκους που ήρθαν να την κλέψουν .

Οι έποικοι ήρθαν με μαχαίρια και όπλα, αλλά αυτή συνελήφθη! Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής κρατούν την Παλαιστίνια χριστιανή Alice Kaissieh στον οικισμό Betar Illit.

Η οικογένεια της Αλίκης αντιμετωπίζει μια από τις πιο σοβαρές επιθέσεις σε Παλαιστίνιους Χριστιανούς στη Βηθλεέμ μετά την προσπάθεια των εποίκων να κλέψουν τη γη της οικογένειας. Αυτή η χριστιανική οικογένεια αγωνίζεται για να προστατεύσει τη γη της που προσαρτήθηκε από τον Smotrich στη Βηθλεέμ..
Η περιοχή είναι γνωστή για τα φυσικά μονοπάτια που περιβάλλονται από πηγές γλυκού νερού, βουνά, σπηλιές και λείψανα μικρών κατασκευών, άφθονες πεζούλες από βερίκοκα είναι σχεδόν η πιο πάσινη περιοχή στη Δ ‘Οχθη.

Τα κατεχόμενα εδάφη είναι κυρίαρχη παλαιστινιακή γη σύμφωνα με την 4η Σύμβαση της Γενεύης.
Η Δυτική Όχθη, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, είναι παράνομα κατεχόμενη εδώ και 57 χρόνια από τον ισραηλινό στρατό. Οι οικισμοί είναι 100% παράνομοι. Αλλά οι έποικοι είναι οπλισμένοι και προστατευμένοι από την ισραηλινή κυβέρνηση. Οι έποικοι παρενοχλούν τους Παλαιστίνιους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά στη σκιά της γενοκτονίας στη Γάζα, εντείνουν την κακοποίησή τους.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: