Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Για κακούργημα ο πρόεδρος τής ΠΡΟΣΠΕΡΤ.


Οι κομματικές αντιπαραθέσεις όπως γνωρίζετε μας αφήνουν παγερά αδιάφορους και δεν θα υπήρχε λόγος να αναδημοσιεύσουμε το άρθρο αυτό αν δεν επιβεβαίωνε για μιά ακόμη φορά την πάγια θέση μας πώς τα κόμματα και το μακρύ τους χέρι ο συνδικαλισμός τού δημοσίου πρέπει με κάθε μέσο να μας αδειάζουν τήν γωνιά - και σύντομα.

Τελικά, ο Γιώργος Μουρούτης ενοχλεί πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ


Σήμερα 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση κατά του  Γιώργου Μουρούτη στην Βουλή μιλώντας για “συκοφάντηση των αγώνων των εργαζομένων και του ΣΥΡΙΖΑ που τους στηρίζει“.
Ο κ. Μουρούτης είχε το θράσος να τα βάλει με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Καλφαγιάννη που διώκεται για κακούργημα.
Το antinews παρουσιάζει σημεία του Βουλεύματος  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών στις 3/5/2012 που παραπέμπει τον “συκοφαντημένο αρχισυνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ” στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων για “απάτη κατά επάγγελμα και κατά συνήθεια” κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Μπράβο στον Μουρούτη για το αυτονόητο. Όμως το antinews ρωτάει την διοίκηση της ΕΡΤ και τον υφυπουργό Επικρατείας κ. Κεδίκογλου:  Με βάση τον Νόμο Μανιτάκη είναι ή όχι υποχρεωμένοι να θέσουν ΑΜΕΣΩΣ σε διαθεσιμότητα τον υπόλογο για κακούργημα υπάλληλο; Γιατί ακόμα τον ανέχονται; Τι φοβούνται; Ένας Μουρούτης δεν φέρνει την άνοιξη κύριοι της ΕΡΤ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ τι να πει κανείς; Έχει πλέον καταντήσει υποδοχέας  παρακμάζουσας συκδικαλιστικής νομενκλατούρας της δεκαετίας του 80…
Θαυμάστε το βούλευμα του πλημμελειοδικείου που παραπέμπει στο κακουργιοδικείο τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο  αποφασίστηκε στις 7/10/2009 και εκδόθηκε στις 3/5/2012!!!
http://www.antinews.gr/2012/12/11/194929/

Δεν υπάρχουν σχόλια: