Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Συγκρούσεις καταστηματαρχών με αστυνομικούς



Σε πεδίο συγκρούσεων μετατράπηκαν, αργά το απόγευμα χθες,  οι κεντρικοί δρόμοι της περιοχής Αγίας Βαρβάρας Αττικής, καθώς οι καταστηματάρχες της περιοχής αντέδρασαν έντονα στην προσπάθεια αξιωματικών της Οικονομικής Αστυνομίας να ελέγξουν τα μαγαζιά τους για σειρά παραβιάσεων της νομοθεσίας, όπως είναι η μη έκδοση αποδείξεων, η φοροδιαφυγή και η πώληση προϊόντων μαϊμού.
Σημειώθηκαν συγκρούσεις, εκτοξεύτηκαν πέτρες κατά του κλιμακίου της Οικονομικής Αστυνομίας, πυρπολήθηκαν κάδοι σκουπιδιών και η λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου έκλεισε για αρκετή ώρα. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι συνόδευσαν τους τους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας στα καταστήματα.
Τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα μέλη του κλιμακίου. Οι καταστηματάρχες της περιοχής υποστηρίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία παρανομία στα μαγαζιά τους και ότι η διενέργεια ελέγχου ήταν αδικαιολόγητη.

Σχόλιο
Μόνο οι απατεώνες φοβούνται τούς ελέγχους.  Όσον αφορά ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΣΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΑΡΚΕΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: