Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τολμούν και μιλάνε οι πρωτεργάτες τών παγκοσμίων πολέμων.


Λένινγκ: Ντροπή της Ευρώπης η Ελλάδα. Να επέμβει ο ΟΗΕ υπέρ των λαθρό


Σχόλιο: Να και μιά επίσημη δήλωση για επέμβαση στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Είπαμε, οι λαθρό είναι ο δούρειος ίππος για να εισβάλλουν και στρατιωτικά. Δεν τους φτάνει η οικονομική κατοχή των Γερμανών. Πάντα τα ήθελαν όλα δικά τους. Αυτό όμως ήταν και το μεγάλο σφάλμα τους.

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Ελλάδας ο Μάρκους Λένινγκ, εντεταλμένος της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των μεταναστών στη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασε στο σημείο να ζητήσει την παρέμβαση του ΟΗΕ.

Σε συνέντευξή του στην Suddeutsche Zeitung ο Λένινγκ χαρακτήρισε την χώρα μας «Ντροπή της Ευρώπης» και υπογράμμισε το κράτος δεν μπορεί να σταματήσει τις επιθέσεις των ακροδεξιών. «Από την μία πλευρά παρατηρούνται ελλείψεις στην περίθαλψη, από την άλλη δεν επαρκεί η προστασία που παρέχεται από τις επιθέσεις ακροδεξιών. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά ανησυχητικός», πρόσθεσε.
Ο Γερμανός εντεταλμένος επεσήμανε ακόμα ότι «αν στην Ελλάδα υπήρχε η βούληση να δοθεί βοήθεια στους μετανάστες, αυτό θα έπρεπε να γίνει. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα»
Στην συνέχεια ο κ. Λένινγκ τόνισε ότι αν η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της το πρόβλημα, τότε θα πρέπει να παρέμβει ο ΟΗΕ: «Αν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση μόνη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, πρέπει να σκεφτεί κανείς, μήπως διεθνείς οργανισμοί όπως οι υπηρεσίες του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες πρέπει να ενεργοποιηθούν».
Να σημειωθεί ότι, η Διεθνής Αμνηστία, σε έκθεσή της που δημοσιεύθηκε χθες, κατηγορεί την Αθήνα για απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών. Στην έκθεση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι Έλληνες συνοριοφύλακες σε πολλές περιπτώσεις άφησαν ανθρώπους να πεθάνουν, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν από τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία.
πηγη
http://lithosfotos.blogspot.gr/

Σχόλιο
Βρίσκουν και τα κάνουν. Έχουν ρίξει πολλά μάρκα στην χώρα μας για να γίνεται το δικό τους. Πάντα βέβαια μπορούμε να του στείλουμε 700.000 –μεταξύ αυτών και έγκλειστους στίς φυλακές. Τότε να δούμε πόση φιλανθρωπία έχει η χώρα  του. Μερικοί πάνε γυρεύοντας. Τι λέει η κυβέρνηση τής χώρας του; θάθελε μερικούς;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: