Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΚΡΙΜΑ, κε ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Κε Πρόεδρε της Δημοκρατίας.



Με όλο το σεβασμό προς την ηλικία και την θέση στο Πολιτειακό σύστημα που κατέχετε,


Είχατε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να προσφέρετε κάτι θετικό στην χώρα, που επί σειρά ετών σας ανεδείκνυε στα υψηλότερα αξιώματα των κυβερνήσεων και στο ύπατο αξίωμά της, στην Προεδρία.


Πρίν λίγο σας δόθηκε η ευκαιρία να είστε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ που αρνήθηκε να ηγηθεί ενός πολιτειακού συστήματος που σταδιακά και συστηματικά οδηγεί την χώρα στην υποταγή στην Ισλαμική κτηνωδία, ενός συστήματος που ξαναφέρνει μετά από διακόσια χρόνια ελευθερίας την ανέχεια και την αβελτηρία, την αθεΐα και την ύβρη, την ωμή απανθρωπιά και την πολιτική ασυδοσία.


Αυτήν την ευκαιρία κε Πρόεδρε την κλοτσήσατε. Τώρα, στα έσχατα του φυσικού και πολιτικού σας βίου, είστε καταδικασμένος να δείτε την Ελλάδα, στην οποία χρωστάτε τα πάντα, να διαλύεται. Τον λαό που σας τίμησε να διώκεται. Την πίστη να αλλοιώνεται.


Όλοι θα θυμηθούν ότι εσείς ήρατε το εμπόλεμο με την Αλβανία και εισέβαλλαν με τις παράνομες ελληνοποιήσεις τα εγκληματικά στοιχεία της γείτονος. Θα θυμηθούν ότι επί σειρά ετών ως πρόεδρος της Δημοκρατίας διστάσατε να υψώσετε εθνικό και ελεύθερο Λόγο – δικαιολογημένα, αφού ο τίτλος σας είναι τιμητικός και διακοσμητικός – και να καλέσετε τα δικτατορικώς δρώντα κόμματα να σταματήσουν να καταπιέζουν και να ληστεύουν τον ελληνικό λαό και να ξεπουλάνε τα εδάφη που με το αίμα των προγόνων μας ελευθερώθηκαν και διατηρήθηκαν ελεύθερα έως σήμερα.


Ναι, κύριε Πρόεδρε. Είχατε την ευκαιρία να πείτε ΟΧΙ. Να αρνηθείτε τον τίτλο. Να μην γίνετε και σείς παιχνίδι στα χέρια των «εμπόρων των εθνών». Αλλά δεν το πράξατε.


Στην συνείδηση του λαού μας μεγάλη θέση κατέχει η υστεροφημία. Και σεις, με την ευκαιρία που κλωτσήσατε, κλοτσήσατε και την υστεροφημία σας.


Το χειρότερο από όλα, κε πρόεδρε είναι ότι η ιστορία θα πεί: Να, αυτός ήταν τότε ο Πρόεδρος του συστήματος που κατέστρεψε την Ελλάδα και τον λαό της. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κος Κάρολος Παπούλιας.


Υ.γ


Ποτέ δεν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: