Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Γιατί δεν φορολογούν το 20% των ακαθάριστων εσόδων των μεγαλοεπιχειρηματιών;

Έχουν πέσει πάνω στην εκκλησία όλα τα ΜΜΕ επειδή δεν παίρνουν διαφήμιση από εκεί και δεν την έχουν ανάγκη!

Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Σρόιτερ, ο Αυτιάς, ο Χατζηνικολάου, οι Ράδιο Αρβύλα και να λένε ότι έχει τεράστια περιουσία! Δεν λένε ότι μόνο το 0,48% είναι η φοβερή ακίνητη περιουσία που έχει η Εκκλησία. Αλλά οκ εμείς λένε να φορολογηθεί αλλά επί των εσόδων που έχει και όχι των ακαθάριστων.

Και να γίνει το ίδιο με τις επιχειρήσεις και τα ΜΜΕ και όλα τα μεγαλοσυμφέροντα που στηρίζονται από αυτά και δεν φορολογούνται επί των ακαθάριστων εσόδων.

Φθάσαμε σε σημείο να λέμε ότι προσφέρει περισσότερα η Αγάπη Βαρδινογιάννη από την Εκκλησία. Ήμαρτον ρε παιδιά. Μην ξεφτιλίζεστε άλλο και μην προσκυνάτε τα συμφέροντα και το χρήμα.

Μακάρι να γίνει διαχωρισμός εκκλησίας - κράτους για να πάρει πίσω η εκκλησία όσα της οφείλουν και όσα χάρισε και να κοπεί η μισθοδοσία των κληρικών. Ποιος θα χάσει;

Αλλά δεν μπορείς να ακούς από τον Γ.Σερβετά να ειρωνεύεται την δραστηριότητα της εκκλησίας στην Ελληνική επανάσταση. Έλεος δηλαδή θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη. Μην είμαστε και ανιστόρητοι...

Σχόλιο
Τα ... καναλόπαιδα, ξέρουν τι κάνουν. Η Εκκλησία αντιστέκεται. Γι αυτό στρέφονται εναντίον της. Άλλως τε, οι μισθωτοί των ΜΜΕπιχειρηματιών ποτέ δεν θα τολμούσαν να ζητήσουν να φορολογηθούν τα αφεντικά τους. Δεν δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: