Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ


Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου


Η δικτατορία των τραπεζιτών θα πέσει την άλλη μέρα όταν ο κόσμος πετάξει τους δέκτες της τηλεόρασης στα σκουπίδια! Για ποιο λόγο θα πέσει η δικτατορία των τραπεζιτών ,την άλλη μέρα που ο κόσμος θα πετάξει τους δέκτες της τηλεόρασης στα σκουπίδια; Για το λόγο ότι θα βρεθεί στο απόλυτο σκοτάδι.

Η δικτατορία χωρίς την τηλεόραση θα βρεθεί στο απόλυτο σκοτάδι, σ' αυτό που βρίσκεται τώρα, εξαιτίας της τηλεόρασης, ο ελληνικός λαός καθώς κι οι άλλοι λαοί που ζουν κάτω από τη δικτατορία των τραπεζιτών.

Οι τραπεζίτες, αν δεν ξέρουν τι θα κάνει ο κόσμος αν λάβουν αυτήν ή την άλλη απόφαση, δεν τολμούν να κάνουν το παραμικρό. Ξέρουν πως οτιδήποτε κάνουν στα τυφλά θα έχει πλήρη αποτυχία.

Η τηλεόραση αναλαμβάνει να τους πει τί θα κάνει ο κόσμος σε περίπτωση που λάβουν αυτό ή το άλλο μέτρο και με τις υποδείξεις των υπηρετών τους στα ΜΜΕ προχωρούν στην κατάλυση των ελευθεριών των πολιτών, χωρίς να συναντούν την παραμικρή αντίσταση, διότι ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Πέντε τραπεζίτες είναι ικανοί όταν ξέρουν ότι ο κόσμος είναι ακινητοποιημένος από την διχόνοια, την καχυποψία και την τρομοκρατία, να εκνικήσουν πέντε εκατομμύρια πολίτες, που τους ακινητοποιεί ο φόβος και η έλλειψη ενότητας μεταξύ τους.

Η δικτατορία των τραπεζιτών θα πέσει την άλλη μέρα, όταν οι Έλληνες ενωμένοι πετάξουν στα σκουπίδια τους δέκτες της  τηλεόρασης , γιατί θα δέσουν τα χέρια των τραπεζιτών, που δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, χωρίς αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: