Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πάλι κάνουν ό,τι τους κατέβει (;) οι ... "δημοκράτες" στόν δήμο Αθήνας.


Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ: «ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ»‼!

 Η "δημοκρατική αντίληψη" ότι "κάνουμε ό,τι θέλουμε αφού έχουμε την εξουσία και σε έχουμε γραμμένο όπου δεν πιάνει μελάνι Έλληνα," βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της στο δημαρχείο Αθηνών.

Σχόλιο: Η νέα τάξη πραγμάτων με τις παγκόσμιες μέρες της επιδιώκει την άλωση των εθνικών παραδόσεων, γιορτών και φυσικά για αυτό στηρίζει την πολυπολιτισμικότητα. Το ξανάπαμε και θα το λέμε σε κάθε παρόμοιο θέμα. Στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας γίνονται τα μεγαλύτερα εθνικά εγκλήματα.

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων:
Οι δημοτικές παρατάξεις «Δικαίωμα στην Πόλη», «Αθήνα, πόλη της Ζωής μας», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Ανοιχτή Πόλη», «Επιμένουμε Αθήνα» και «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Γειτονιές της Αθήνας» ενέκριναν το ακόλουθο ψήφισμα:

Η παγκόσμια μέρα κατά των φυλετικών διακρίσεων οφείλει να βρει όλους τους πολίτες ενωμένους όσο ποτέ, κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του φασισμού. Με όλες μας τις δυνάμεις και με συνεχείς πρωτοβουλίες επιδιώκουμε, η Αθήνα να αναδειχθεί σε πόλη ανεκτικότητας στη θρησκευτική λατρεία, το χρώμα και την άποψη, καθώς και σε χώρο ειρηνικής συνύπαρξης, έμπνευσης, δημιουργίας και ανάπτυξης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας υπογραμμίζει την προσήλωσή του στο σεβασμό της διαφορετικότητας, στην καταδίκη της ρατσιστικής βίας, καθώς και στο συνεχή διάλογο με τις κοινότητες των μεταναστών που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων.
ellinonpaligenesia.blogspot.gr
πηγή

Σχόλιο
Αυτό το ζήτησαν οι Αθηναίοι ή επειδή βρεθήκατε στον Δήμο είπατε να κάνετε ό,τι θέλετε, δημοκράτες μας; Το παράδειγμα τής .... πολυπολιτισμικής Γιουγκοσλαβίας δεν σας λέει τίποτα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: