Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Λαθρομετανάστης "υπάλληλος" παρενόχλησε αθλήτρια. Τελικά, για ποιούς νοιάζονται οι ... εθνικοί μας αντιπρόσωποι;


Έκθετος ο Ιωαννίδης με τον λαθρομετανάστη άτυπο 'υπάλληλο' του Αθλητικού Κέντρου ο οποίος συνελήφθη διότι παρενόχλησε σεξουαλικά αθλήτρια


Λαθρομετανάστης άτυπος 'υπάλληλος' του Αθλητικού Κέντρου παρενόχλησε χθες αθλήτρια..
Μεγάλο θέμα που αν υπάρχει έστω και η παραμικρή δόση ευθιξίας..μπορεί να οδηγήσει τον υφυπουργό Αθλητισμού κ.Ιωαννίδη ακόμα και σε παραίτηση.
Σύμφωνα με το aixmiroslogos.blogspot.gr...το συμβάν ... κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού ύστερα από μήνυση της... αθλήτριας και στην σωματική έρευνα που έγινε στον λαθρομετανάστη βρέθηκαν κλειδιά από πόρτες του αθλητικού κέντρου τα οποία διαπιστώνουν πως ο συγκεκριμένος είναι 'άτυπος υπάλληλος' του Αθλητικού κέντρου στον οποίον μάλιστα του είχαν παραχωρήσει και χώρο για να διαμένει όπως ο ίδιος δήλωσε στην κατάθεση του. Τα ερωτήματα είναι πολλά μιας που πως μπορεί ένας οργανισμός του δημοσίου να προσλαμβάνει έστω και άτυπα λαθρομετανάστες για προσωπικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μέλος του Δ.Σ κ. Λαμπράκης πήγε στο Α.Τ Ελληνικού και παρέλαβε τα κλειδιά από τον ‘κρατούμενο’ και στην συνέχεια ζήτησε από τον διοικητή να μην πάρει το θέμα δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: