Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Απαγορεύουν το βάπτισμα των νηπίων! - υποκριτές


vapt
Τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων! 
Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα ilgiomale.it από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.
Απ'ότι φαίνεται ο λόγος για τον οποίο πάρθηκε η απόφαση αυτή έχει άμεση σχέση με το άρθρο 16 της Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22 όπου και αναφέρεται πως αυτά τα δύο παραβιάζονται από τον νηπιοβαπτισμός. 
Συγκεκριμένα τα δυο αρθρα αναφέρουν ότι:
"Tα βρέφη, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη. Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις. Η εκτέλεση αυτού του Ιερού Μυστηρίου θέτει σε κίνδυνο τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. Το δικαίωμα αυτό εγγυάται την προσωπική ελευθερία".
http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/57185-ektakto-apagoreyoun-to-vaptisma-ton-nipion.html

Σχόλιο
Το να υιοθετούν οι γκέι παιδιά και να γίνονται εκτρώσεις, αυτό δεν ενοχλεί τους... Ευρωπαίους; ρωτάνε τα παιδιά; να καταργήσουμε λοιπόν και τα εμβόλια, και τα σχολεία, και την ονοματοδοσία, αφού δεν τα ρωτάμε. Υποκριτές. Μετατρέπεται την Ευρώπη σε χώρα ανώμαλων και σατανιστών. Θα πληρωθούν αυτά με το σκληρότερο νόμισμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: