Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ’40~’44 ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΛαθροΠαπούλιας!
Σοβαρότατοι πλέον προβάλλουν οι κίνδυνοι από την είσοδο και εγκατάσταση στην χώρα μας, πλημμυρίδας προσφύγων-μεταναστών και λαθρομεταναστών, αφρασιατικής προέλευσης και ισλαμικού θρησκεύματος. Που προστίθενται στους καταγραμμένους της απογραφής του 2011 (http://www.statistics.gr/interactive-map) υπέρ του ενός εκατομμυρίου (1.036.000) παράνομα εγκατεστημένων μόνιμων αλλοδαπών κατοίκων (πλειονότητας αλβανικής). Διαπιστωμένα κατά τις τελευταίες αυτές «αφίξεις»-αποβάσεις συμπεριλαμβάνονται τζιχαντιστές, εντεταλμένοι ή μη, ικανοί σε κάθε εκδοχή για αυτοκτονικές δολοφονικές επιθέσεις ψυχοτρόπου θρησκοληψίας.
Πληθώρα χωρών μελών της Ε.Ε. φράζουν τα σύνορά τους. Στην Ελλάδα όμως του Τσίπρα, του Βούτση, της Τασίας και των λοιπών «διεθνιστών» ή/και «ευρωπαϊστών», βρέθηκαν 600 διαδηλωτές στον Έβρο να απαιτήσουν την κατεδάφιση του εκεί συνοριακού φράκτη.
Σε μια εντυπωσιακή σύμπλευση, πολιτικοί και κόμματα όλου του κοινοβουλευτικού και κυβερνητικού φάσματος, από το 1990 ήδη, «υιοθετούν» και εγκολπώνονται ομάδες αλλοδαπών ως κακομοίρηδων, δυσπραγούντων, κακότυχων κλπ, παρέχοντας προνόμια έως και υπηκοότητα, εκμεταλλευόμενοι αυτούς παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως. Με την συναίνεση μεγάλων μερίδων της ελληνικής κοινωνίας (υπό την μαεστρία ιδεοληπτικών κομματότροφων), η κακομοιρολογία, η ενοχολογία, η λυπηρολογία, η καημενολογία, η πονοψυχολογία, η διαφορετικολογία και άλλες μανιοκαταθλιπτικές γόοι και τεχνικές παραπλάνησης, συσκότισαν πως οι παράνομοι αλλοδαποί όχι μόνο καταληστεύθηκαν ως εργατικό δυναμικό (από οικοδόμοι έως πόρνες), όχι μόνο νόθευσαν το εκλογικό σώμα αλλά αποτέλεσαν και το επικερδέστατο αντικείμενο οικονομικών επιχειρήσεων και επενδύσεων, έκδοσης πλαστών ή παράτυπων πιστοποιητικών, φιλοξενίας, περίθαλψης, στέγασης, ενδιαίτησης γενικά, εμπορίας παιδιών και ανθρώπινων οργάνων. Αποτέλεσαν και ευκαιριακό αίτιο απασχόλησης αργούντος ημεδαπού προσωπικού, παγίδευσης και ποδηγέτησής του, που χρησιμοποιήθηκε έμμισθα, ψηφοθηρικά έως τραμπούκικα.
Όλα αυτά ηλιθιωδώς κοντόθωρα και χυδαία ωφελιμιστικά. Αρχικά οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί και μεγαλοεργολάβοι και κατόπιν κάθε κουτοπόνηρος σαλταδόρος επιδειξίας.
Και σήμερα;
  • Υπάρχουν χιλιάδες παιδιά χωρίς εθνική και πολιτισμική ταυτότητα. Είναι αφρικανάκια ή αλβανάκια ή άλλα, που δε γνωρίζουν γραφή της μητρικής γλώσσας τους, δεν έχουν συνήθειες ελληνικές, δεν ανήκουν στην ελληνική κοινωνία, αναγκαστικά γκετοποιούνται. Με όλα τα τραυματικά επακόλουθα περιθωριοποίησης. Με γονείς που φυσικότατα επίσης δεν έχουν ενσωματωθεί.
  • Εισρέουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές, ύστερα από τα «προσκλητήρια» της ελλαδικής κυβέρνησης. Προσκλητήρια μικρονοϊκά («λιάζονται και φεύγουν», «δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα») αλλά τόσο ακατέργαστα ιδεοληπτικά όσο εξόφθαλμα υστερόβουλα, ιδιοτελή και ραγιάδικα, ξενόδουλα.
Κατάληξη;
Χαοτική-φρικώδης βέβαια, κατά τα εκπορευόμενα από την Γαλλία. Τότε όμως ό,τι και αν επιπέσει ως ποινή στον Σαμαρά, στο Γαπ, στη Ντόρα, στον Πάκη, στον Αλέξη κλπ δεν θα αναστρέφει την καταστροφή.
Στο μεταξύ, ας απαντήσουμε:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ’40~44 ΔΕΝ ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
Και είχαν εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκτελεσμένους; Και, δεκάδες ολοκαυτώματα; Και έμειναν στον τόπο τους;
Νίκος Καραβαζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: