Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Δύο τα ναζιστικά κόμματα στην βουλή! βρε, που πάμε!!!!


ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.


ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.
Πριν από λίγο στην βουλή, η “κυρία” Χριστοφιλοπούλου, του γνωστού “ευαίσθητου” κόμματος που ρήμαξε την Ελλάδα, απευθυνόμενη στον βουλευτή – παλικάρι Παναγιώτη Κουρουμπλή κάνοντας μαύρο χιούμορ είπε: “Όπου δεις φως, μπαίνεις!”
Η κυρία Χριστοφιλοπούλου βεβαίως, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν έχει την δυνατότητα να “δει”, όπως η “γερακομάτα” κυρία Χριστοφιλοπούλου, που έχει μάθει να προσβάλλει, να διασύρει, να προκαλει ατιμώρητη, υπό το καθεστώς της φασιστικής προστασίας που έχει όποιος φοράτην προβιά του “σοσιαλιστή” σε αυτή την χώρα.
Ακολούθησε οργή από τους παριστάμενους για το επαίσχυντο και ρατσιστικό σχόλιο. Αντί λοιπόν να πτοηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για αυτή την χυδαιότητα, τι νομίζετε ότι έκανε; Συνέχισε τις προκλήσεις λέγοντας:
 
«Ακούω ότι κάποιους πείραξε αυτό που είπα νωρίτερα. Αν είναι έτσι, το παίρνω πίσω και αντ’ αυτού να πω: “όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη”».
Και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα: Εάν η κυρία Χριστοφιλοπούλου ήταν… Φαήλος ή ακόμα χειρότερα Βούλα Παπαχρήστου, θα είχε πέσει το σύμπαν πάνω της. Θα γινόταν πρωτοσέλιδο, θα την καθαιρούσαν, θα ήταν πρώτο θέμα στα κανάλια. Τώρα; Να δείτε ότι δεν θα ανοίξει μύτη.
Άλλωστε και ο Μουσολίνι “σοσιαληστής” ήταν, όπως και ο Αδόλφος. Μετά έβγαλαν τις προβιές.
olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/

Σχόλιο
Όταν μερικούς έπρεπε να τους συμμαζέψουν οι αρχές, στο όνομα τής ασυδοσίας τούς άφησαν ξεσάλωτους. Τώρα, τρέχα γύρευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: