Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ό,τι κλέβουν στην Ελλάδα, τα πωλούν στην Αλβανία



Ό,τι κλέβουν στην Ελλάδα, τα πωλούν στην Αλβανία
Σπείρες Αλβανών κλέβουν ότι βρουν και προωθούν τη λεία τους στα Τίρανα
Οι ειδήσεις, μιλούν από μόνες τους. Σπείρα Αλβανών, έκλεβε ποδήλατα από τη Λάρισα και τα έστελνε για πώληση στην Αλβανία. Συνελήφθησαν στη...
θεσσαλική πόλη τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43, 45, 19 και 19 ετών και κατηγορούνται πλέον για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κλοπής κατά συναυτουργία. Τα ποδήλατα μεταφέρονταν στην Αλβανία, με λεωφορεία της γραμμής!
Στην Καστοριά, συνελήφθησαν δύο νεαροί Αλβανοί κλέφτες μετάλλων, οι οποίοι λεηλατούσαν τις βάνες ποτίσματος. Με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς νερό μεγάλες εκτάσεις. Χτυπούσαν κυρίως σε φυτώρια δένδρων στις αγροτικές περιοχές του Τοιχιού, του Μαυροχωρίου, του Κεφαλαρίου και της Μεταμόρφωσης και είχαν κλέψει συνολικά 230 μεταλλικές βάνες μεγάλης αξίας, αλλά και φρέζες. Ακούστε και το εξωφρενικό, τη στιγμή που μας πλημμυρίζουν ειδήσεις για συλλήψεις ατόμων που χρωστούν στο Δημόσιο: οι Αλβανοί δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου! Κι έτσι, μπορούν να συνεχίσουν να αφήνουν χωρίς νερό τις καλλιέργειες των Ελλήνων αγροτών! Στους Αλβανούς όμως θα κολλήσουν; Εδώ άφησαν ελεύθερους τον Γεωργιανό φονιά που δολοφόνησε αργότερα την 69χρονη γυναίκα στη Φιλοθέη και τον Μάκη Ψωμιάδη, εκεί θα κολλούσαν;
Πάμε παρακάτω: ένας 35χρονος Αλβανός ληστής, γρονθοκόπησε μια ηλικιωμένη και την κόρη της (το συνηθίζουν, αλλά πια δεν υπάρχουν φεμινιστικές οργανώσεις για να διαμαρτυρηθούν, ενώ οι γυναικείες οργανώσεις των αριστερών κομμάτων δεν θεωρούν πολιτικά ορθό να τα βάζουν με λαθρομετανάστες που βιάζουν και χτυπούν γυναίκες), όταν έγινε αντιληπτός να κλέβει. Ο Αλβανός, ο οποίος είναι και αυτός άξιο τέκνο της πολυπολιτισμικότητας, συνελήφθη.
Μια ολόκληρη χώρα, έχει στηθεί στα βόρεια σύνορά μας με κλοπιμαία από την Ελλάδα. Όσοι είναι άνεργοι στην Αλβανία, ή αποσκοπούν στο γρήγορο και εύκολο κέρδος, έρχονται τελικά εδώ για κλοπές. Ακόμα και αν συλληφθούν, αφήνονται αμέσως ελεύθεροι και ξαναγυρίζουν στην πατρίδα τους, χωρίς συνέπειες. Και το πλιάτσικο κατά της περιουσίας των Ελλήνων, συνεχίζεται.

www.elkosmos.gr
Ιστοχώρος αναδημοσίευσης www.ellinikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: