Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Εκπρόσωπος του ακραίου φασισμού και ρατσισμού η Ρεπούση.


Κα Ρεπούση, σας άκουσα σήμερα, 30/7/2012, να υπερασπίζεστε την θέση σας για την … εκκοσμίκευση του κράτους και την … ευρωπαϊκή του πορεία κάτι που, κατά την δική σας γνώμη, σχετίζεται άμεσα με την εκδίωξη κάθε στοιχείου της Ορθόδοξης παράδοσης του λαού μας από την παιδεία και από το κράτος.

Δεν θα επαναλάβω τα γνωστά πως το κράτος μας είναι ελληνοορθόδοξο διότι ο λαός μας είναι Ορθόδοξος και ότι έτσι μας αρέσει.

Απλώς δράττομαι της ευκαιρίας να σας θυμίσω ότι σαν βουλευτής της Βουλής των Ελλήνων είστε υποχρεωμένη να παραβλέψετε τις προσωπικές σας αντιλήψεις και ιδεοληψίες και να αγωνισθείτε για την προστασία της ιδιαιτερότητας του ελληνικού λαού – η οποία περιλαμβάνει και την Ορθοδοξία – όπως άλλωστε πράττει κάθε βουλευτής κάθε ευρωπαϊκής χώρας και καλό θα ήταν να τους μιμείσθε.

Το να μιλάτε για Ελλάδα Ευρωπαϊκή, είναι τουλάχιστον αστείο, διότι αν μια χώρα θεωρείται εξ ορισμού Ευρωπαϊκή αυτή είναι η Ελλάς. Αυτή έδωσε τα πάντα στους Δυτικούς, όπως θα πρέπει να γνωρίζετε. Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε και τον τρόπο της σκέψης, μέσω της ελληνικής φιλοσοφίας, και την Ορθή πίστη, μέσω της Εκκλησίας – αν και αυτό το διέστρεψαν οι δυτικοί συγκεράζοντας δικές τους δεισιδαιμονίες.

Τέλος, για να μην σας κουράζω, σας υπενθυμίζω ότι ο Ελληνικός λαός σας ψήφισε και αυτός σας πληρώνει. Είστε επομένως υποχρεωμένη να τον υποστηρίζετε κι όχι να υποσκάπτεται την ιδιαιτερότητά του, διότι αυτό είναι Ρατσισμός και ακραίος Φασισμός και ως τέτοια πλέον θα πρέπει αντιμετωπίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: