Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ

Ένα 11χρονο ελληνόπουλο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ξυλοκοπήθηκε από τους μουσουλμάνους συμμαθητές του γιατί έτρωγε σαλάμι την περίοδο της νηστείας τους.
Όπως έγινε γνωστό ο 11χρονος μαθητής μαζί μ' έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στη βιβλιοθήκη του σχολείου, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη είχε δεχθεί μια γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

"Μου ράγισε η καρδιά, όταν είδα το παιδί μου σ' αυτήν την κατάσταση", δήλωσε ο πατέρας του και πρόσθεσε πως το παιδί εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο και να έχει εφιάλτες.

Μετά το γεγονός ήλθαν στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά, αρκετά δε παιδιά είπαν ότι φοβόντουσαν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις αν το φαγητό τους ήταν "διαφορετικό" από των άλλων, ιδιαίτερα την περίοδο του Ραμαζανιού.

Εκπρόσωπος των μουσουλμάνων, από το Τζαμί του Κόμπουρκ, δήλωσε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που προωθεί το Ισλάμ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=101537


Σχόλιο elekklesia
Ο σεβασμός και η συμπάθεια του ελληνικού λαού προς τους μουσουλμανικούς λαούς είναι γνωστή και δεν αμφισβητείται από κανέναν . Αυτό δεν σημαίνει ότι παραγράφουμε την ιστορία και λησμονούμε τις επεκτατικές σε βάρος μας και άδικες επιθέσεις των ισλαμιστών. Ως έλληνες, με την αρχαιότερη ιστορία και πολιτισμό στον κόσμο, γνωρίζουμε καλά ότι το Ισλάμ δημιουργήθηκε ως προσπάθεια παγκόσμιας δικτατορίας των Αράβων με θρησκευτικό μανδύα. Αυτό δεν μας εμποδίζει να διακρίνουμε την αδικία της Δύσης προς τους μουσουλμάνους και να τους συμπαραστεκόμαστε όπως και όσο μπορούμε.



Ο σεβασμός του άλλου είναι απαραίτητη προϋπόθεση όχι μόνο της κοινωνικής αλλά και της παγκόσμιας ειρήνης. Η υποταγή των άλλων στις ιδέες μιας θρησκείας ή μιάς πολιτικής ιδεολογίας, που επιδιώκουν ορισμένοι μουσουλμάνοι, είναι φυσικό ότι θα προκαλέσουν παγκόσμια εξέγερση εναντίον τους. Εκτός από αυτό δίνουν άλλοθι και σε αυτούς που επιτίθενται άδικα και δικαιολογία σε ενδεχόμενη νέα πολεμική αναμέτρηση μαζί τους.


Στην συγκεκριμένη, τώρα, περίπτωση. Εάν το ελληνόπουλο έτρωγε προκλητικά σαλάμι μπροστά στους μουσουλμάνους συμμαθητές του, αυτό είναι απαράδεκτο και θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Αν όμως οι μουσουλμάνοι θέλησαν να επιβάλλουν την θρησκευτική τους αντίληψη στον συμμαθητή τους με την βία, αυτό είναι πολύ βαρύ ατόπημα διότι στρέφεται κατά της πίστης στο Κοράνι.


Τελικά στην εποχή μας οι μουσουλμάνοι είναι αυτοί που πολύ λίγο πιστεύουν στο Κοράνι, ενώ προτιμούν να υπακούν τυφλά στους ιμάδημές τους που παραποιούν το Κοράνι, διδάσκοντας βία προς όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: