Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παίζει με την φωτιά η Τουρκία

Περίεργα παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας παίζει η Τουρκία. Επιδιώκοντας να γίνει τοπική υπερδύναμη, πιέζοντας τον μοναδικό αντίπαλό της, την Ελλάδα, έστειλε 1200 στρατιώτες στην Αλβανία με στόχο την προετοιμασία του εδάφους για τυχόν επιχειρήσεις κατά της χώρας μας, αλλά και του Κοσσυφοπεδίου.

Να έχουμε όλοι τον νού μας, γιατί προβλέπεται θερμότατο καλοκαίρι. Μετά μάλιστα την αποκάλυψη ότι σ το τουρκικό πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστινίους που κατέλαβαν οι Ισραηλινοί είχαν επιβιβαστεί πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, η Τουρκία απλώνει τα πλοκάμια της προς όλες της περιοχές της Μεσογείου.

Αν η γειτονική χώρα γνωρίζει από ιστορία, θα ξέρει ότι την Ελλάδα κυβερνούν οι υποτακτικοί των ξένων υπηρεσιών, αλλά τον τελικό λόγο τον έχουν πάντα ο λαός με τον στρατό, ή αλλιώς οι ένοπλοι έλληνες, που επειδή δεν νοιάζονται να κυβερνήσουν τους άλλους αλλά δεν βάζουν τίποτε πιο πάνω από την ελευθερία τους, είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος. Ας προσέχουν λοιπόν τί κάνουν τόσο οι Τούρκοι όσο και οι εδώ… τουρκοβάμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: