Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Μέσα στη νύχτα έκτακτη κρίσιμη συνάντηση Πούτιν Άσαντ στο Κρεμλίνο. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ

 

Μέσα στη νύχτα έκτακτη κρίσιμη συνάντηση Πούτιν Άσαντ στο Κρεμλίνο.Έρχονται εκπλήξεις. Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ”αργά χθες το βράδυ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ”.

Ο Άσαντ πήγε Ρωσία… Σίγουρα το Μεσανατολικό είναι στην πρώτη γραμμή τη ατζέντας..

Οι συναντήσεις Άσαντ στο εξωτερικό με ξένους ηγέτες δρομολογούν γεγονότα. Κατά τη επιστροφή του από Πεκίνο 5/10/23 χτυπήθηκε απρόκλητα Στρατιωτική Ακαδημία στη Χομς παρουσία του Υπ, Άμυνας και μετά από 2 μέρες ξεκίνησαν τα γεγονότα στην Παλαιστίνη στις 7 Οκτώβρη.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: 154 νεκροί και 125 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση με drones καμικάζι της Αλ Κάιντα που υποστηρίζει η Τουρκία σε τελετή αποφοίτησης δοκίμων στη Στρατιωτική Ακαδημία της Χομς. BINTEO

Από χθες ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ στη Μόσχα! Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Άσαντ συζήτησαν την κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και τις ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή
Ο Πρόεδρος Πούτιν τόνισε ότι η κατάσταση γίνεται πιο τεταμένη στη Μέση Ανατολή και ότι οι συζητήσεις με τον Πρόεδρο Άσαντ ήταν μια ευκαιρία να συζητηθούν όλες οι πιθανές εξελίξεις και σενάρια. Τονίζοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχουν πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες για οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ Συρίας και Ρωσίας αναφέρει το al watan.

Σχετική ανάρτηση κι από τη Συριακή Προεδρία..

Ο πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και συζήτησε μαζί του όλες τις πτυχές των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. και πτυχές κοινού συντονισμού για την αντιμετώπισή τους.
Ο Πρόεδρος αλ Άσαντ εκτίμησε ότι τόσο η Συρία όσο και η Ρωσία πέρασαν δύσκολες προκλήσεις και ήταν πάντα σε θέση να τις ξεπεράσουν, επισημαίνοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στην οποία βασίζονται οι σχέσεις των δύο χωρών και λαών.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: