Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Και ο Μελανσόν ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς καταγγέλει την Παρωδία Μυστικού Δείπνου! ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΣΥΝΟΥΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΑΑ!

Και ο Μελανσόν/Jean-Luc Mélenchon ηγέτης της Γαλλικής Ανανεωτικής εκεί την λένε Ριζοσπαστικής Αριστεράς καταγγέλει την παρωδία Μυστικού Δείπνου κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Paris 2024:

«Δεν μου άρεσε η διακωμώδηση του Χριστιανικού Μυστικού Δείπνου, του τελευταίου γεύματος του Χριστού και των μαθητών του, όπου εγκαθιδρύθηκε η κυριακάτικη λατρεία. Φυσικά δεν μπαίνω στην κριτική της «βλασφημίας». Αυτό δεν επηρεάζει όλους.

(σσ ναι φυσικά.. δεν αφορά μόνο φανατικούς Καμπαλιστές Αποκαλυπτικούς επιταχυντές και αντίχριστους, όχι άθεους, αντίχριστους γιατί αν εννοεί το ισλάμ έχει ξεσηκωθεί όλο το ισλάμ κατά της βλασφημίας στο πρόσωπο του Χριστού που είναι γι αυτούς ιερό πρόσωπο ως προφήτης και μάλιστα Αλγερία Μαρόκο έκοψαν τις σκηνές ενώ δήλωση καταγγελία έκανε ο Υπουργός Πολιτισμού και Ισλαμικού Προσανατολισμού του Ιράν το καθίδρυμα Al-Azhar Al-Sharif της Αιγύπτου κ.α) .

Αλλά ρωτάω: γιατί διακινδυνεύουμε να τραυματίσουμε τους πιστούς; Ακόμα κι όταν είμαστε αντικληρικαλιστές! Μιλούσαμε στον κόσμο εκείνο το βράδυ. Ανάμεσα στα δισεκατομμύρια χριστιανούς στον κόσμο, πόσοι γενναίοι και έντιμοι άνθρωποι υπάρχουν στους οποίους η πίστη βοηθάει να ζήσουν και να ξέρουν πώς να συμμετέχουν στα κοινά, χωρίς να ενοχλούν κανέναν;

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΣΥΝΟΥΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΑΑ!

Όπως το ξαναβλέπω το βλάσφημο σώμα ενός άβαταρ του Διόνυσου ταυτίζεται με το μυστικό σώμα του Χριστού αφού εμφανίζεται ως το γεύμα σε πιάτο..και αφού στο Μυστικό Δείπνο έχουμε την παράδοση του μυστηρίου της θείας ευχαριστίας είναι κι εμπαιγμός μυστηρίων .. ήταν μια κλασική τελετουργία σατανιστική προσβολή της θείας ευχαριστίας

έκαναν τη μετουσίωση συνουσίωση ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΑ

ήταν μια Ωδή στον Ερχόμενο αλλά Αντίχριστο ο ιππέας όλο στην έλευση ήταν ερχόταν κι ερχόταν ...και ήρθε.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: