Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ολοκληρωτικοί Ολυμπιακοί: με Pass, QRcode και μάσκα σε κάποιες περιπτώσεις! Περίκλειστη πόλη το Παρίσι με απαγορευμένες ζώνες. ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ που θυμίζει ΚΟΒΙΝΤΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ

 

Ολοκληρωτικοί Ολυμπιακοί: με Pass, QRcode και μάσκα σε κάποιες περιπτώσεις! Περίκλειστη πόλη το Παρίσι με απαγορευμένες ζώνες. ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ που θυμίζει ΚΟΒΙΝΤΟΚΡΑΤΙΑ! Ερημοποίηση.

Ολοκληρωτικοί Ολυμπιακοί: το Pass και το QRcode δεν τους έφταναν! Μόλις επέβαλαν την επιστροφή της υποχρεωτικής μάσκας σε όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο Παρίσι!
Απόλυτη τρέλα: μια γιγάντια δοκιμασία υπακοής και υποταγής! Καμία σχέση με την ασφάλεια ή την υγεία! Έβγαλαν και μικρά τανκ.. ”Δεκάδες χιλιάδες αστυνομικοί, χωροφύλακες, πράκτορες ιδιωτικής ασφάλειας και στρατιώτες θα κινητοποιούνται καθημερινά στην πρωτεύουσα” αναφέρει η le monde.

Περίκλειστη πόλη το Παρίσι..

Πρέπει να μποϊκοτάρουμε όσο μπορούμε όλη αυτή την ολοκληρωτική τρέλα! Κιγκλιδώματα, κωδικός QR, κλειστά εστιατόρια… Το Παρίσι φραγμένο τέσσερις ημέρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024
Το κέντρο του Παρισιού φράσσεται σταδιακά τέσσερις ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στον Σηκουάνα στο Παρίσι. Ο κωδικός QR είναι υποχρεωτικός για να ταξιδέψετε στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ψηφιακός ολοκληρωτισμός Με Games Pass και, ειδικότερα, τον κωδικό QR του η πρόσβαση σε ορισμένα μέρη, μετακινήσεις και επισκέψεις από τις 18 έως τις 26 Ιουλίου 2024. Ο κωδικός QR θα είναι υποχρεωτικός για τους πεζούς στην κόκκινη ζώνη και κατά περίπτωση στη γκρίζα ζώνη.

Πάνω από σαράντα χιλιάδες φράγματα τοποθετούνται στους δρόμους του Παρισιούπερίμετροι ασφαλείας που απαγορεύουν οποιαδήποτε πρόσβαση στον Σηκουάνα που δεν δικαιολογείται από κωδικό QR, εκατοντάδες περιπολίες αστυνομικών και χωροφυλάκων, κλειστοί σταθμοί του μετρό: σπάνια, σε περιόδους ειρήνης, η γαλλική πρωτεύουσα βίωσε μια τέτοια ατμόσφαιρα για λόγους ασφαλείας.

Το Games Pass παρέχει μια ψηφιακή κάρτα εισόδου στις ασφαλείς περιοχές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, που εκδίδεται με τη μορφή κωδικού QR, είναι απαραίτητο για την κυκλοφορία σε ορισμένες περιοχές και σε ορισμένες ώρες.

Η κόκκινη ζώνη είναι προσβάσιμη σε πεζούς και ποδηλάτες χωρίς πάσο αγώνων, αλλά τα οχήματα πρέπει να έχουν πάσο για να τη χρησιμοποιήσουν.

Η γκρίζα ζώνη είναι αυστηρά κλειστή για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τα οχήματα από τις 18 έως τις 26 Ιουλίου έως τη 1 μ.μ., εκτός αν έχετε τον κωδικό QR του Games Pass.

όσο για το κόστος των Ολυμπιακών αυτό εκτιμάται σε 8,3 δις euros.

οι πολίτες είναι πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα της Ευρώπης σαν Παλαιστίνιοι κρατούμενοι

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: