Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η απάτη των Γερμανών με τα πλαστά χαρτονομίσματα στην Κατοχή. Έδιναν πλαστά μάρκα και έπαιρναν ρέστα σε αληθινές δραχμές. Πώς έκλεβαν την ελληνική οικονομία. Δείτε ένα σπάνιο βίντεο (Vid) Το διαβάσαμε από το: Η απάτη των Γερμανών με τα πλαστά χαρτονομίσματα στην Κατοχή. Έδιναν πλαστά μάρκα και έπαιρναν ρέστα σε αληθινές δραχμές. Πώς έκλεβαν την ελληνική οικονομία. Δείτε ένα σπάνιο βίντεο (Vid)

http://news247.gr/eidiseis/mixani-tou-xronou/article3306487.ece/BINARY/w660/Acropolis_Katoxi1.jpgΚατά τη διάρκεια της Κατοχής, οι Γερμανοί, εκτός από τα «έξοδα Κατοχής» τα οποία εισέπρατταν υποχρεωτικά από τους Έλληνες, βρήκαν και άλλο τρόπο να λεηλατήσουν την ασθενική ελληνική οικονομία.

Εξέδωσαν πλαστά μάρκα με τα οποία πλήρωναν σε όλες τις αγορές τους. Οι Γερμανοί, όχι μόνο έδιναν στους Έλληνες τα μάρκα που δεν είχαν καμία αξία, αλλά έπαιρναν ρέστα σε δραχμές, βγαίνοντας έτσι διπλά κερδισμένοι. Σύμφωνα με τους μελετητές και την έρευνα του Μανώλη Γλέζου, το ποσό που έκλεψαν οι Γερμανοί από τους Έλληνες μέσω των πλαστών μάρκων, υπολογίζεται ότι έφτασε τα 850 εκατομμύρια.

Δείτε στο βίντεο της «Μηχανής του Χρόνου» την απάτη των Γερμανών κατά την περίοδο της κατοχής και πώς ρήμαξαν την ήδη προβληματική ελληνική οικονομία.




http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/vid_53.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: