Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ευρώπη …Να φύγουμε να πάμε αλλού….

Ευρώπη …Να φύγουμε να πάμε αλλού….Της Θάλειας Χούντα
 Το όραμα μιας μεγάλης και ισχυρής ενωμένης Ευρώπης τείνει προς εγκατάλειψη, δυστυχώς, απο τις ίδιες τις χώρες που το εμπνεύστηκαν, το υλοποίησαν, το προώθησαν και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σπεύδουν να το τερματίσουν.
Είναι οι Ευρωπαίοι του Βορρά, είναι αυτοί, οι οποίοι θωρώντας τους εαυτούς τους σαν “νοικοκυραίους“ σπεύδουν να γυρίσουν την πλάτη στους Ευρωπαίους του Νότου, αντιμετωπίζοντάς τους σαν μιάσματα τα οποία έφεραν το μικρόβιο της καταστροφής.
Είναι εκείνοι, οι “κλέφτες” και οι “τεμπέληδες” του Νότιου οι υπεύθυνοι για τον ερχομό ολων των δεινών που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ολόκληρη η Ευρώπη, τόσο σε πολιτικό και οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Τα πρώτα σημάδια της σκληροτράχηλης και παγερά κυνικής αντιμετώπισης απο πλευράς των εταίρων μας εκδηλώθηκαν επι τη εμφανίση της κρίσης χρέους, στην οποία περιήλθαν ορισμένα κράτη – μέλη, με πρωταγωνιστή του δράματος δυστυχώς την Ελλάδα.
Οι “φιλέσπλαχνοι” εταίροι μας τόσο στον Βορρά όσο και στην Ανατολική Ευρώπη στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τον φόβο ενός καταστροφικού ντόμινο, το οποίο θα παρέσυρε το εύθραστο όπως φάνηκε οικοδόμημα της Ευρωζώνης στην ολική καταστροφή, έδειξαν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο προς ημάς, τους “πρωταγωνιστές”, το πραγματικό τους πρόσωπο.
Ένα πρόσωπο εχθρικό και ωμά εκβιαστικό εις βάρος της Ελλάδας, μιας χώρας η οποία στην κυριολεξία έχει γονατίσει απο την οικονομική ισοπεδωση, στην οποία και αυτοί την έχουν οδηγήσει.
Το Grexit, ήταν η πρώτη ευθεία απειλή της Γερμανίας και των προσκείμενων σε αυτήν δορυφόρων της και υπέρμαχων μιας μικρότερης και ισχυρότερης Ευρωζώνης, εναντίον του Ελληνικού λαού, δείχνοντας του την έξοδο αφού το πρόγραμμα που μας έχουν επιβάλλει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ…
Τα χιλιάδες και μη διαχειρίσιμα καραβάνια των προσφύγων δυστυχώς επιστέγασαν το εχθρικό κλίμα των βορείων και ανατολικοευρωπαίων προς την πατρίδα μας με φανερές πλεόν τις κραυγές τους για έξοδο της Ελλάδας απο την Συνθήκη Σένγκεν.
Φωνάζουν και απειλούν για τη μεταφορά των ευρωπαϊκών συνόρων στα Σκόπια, σε ένα κράτος μη μέλος της ΕΕ, εκείνοι οι οποίοι ουδέποτε προφύλαξαν τα ευρωπαϊκά μας σύνορα απο την τουρκική επιθετικότητα, η οποία καταστρατηγεί σε καθημερινή βάση τα γεωπολιτικα δικαιώματα της χώρας μας, τα οποία έχουν αποκτηθεί με το αίμα και τη ζωή των πατεράδων μας και των παππούδων μας, τότε που εκείνοι… οι ευρωπαίοι του Βορρά, παραδιδόντουσαν αμαχητί στό φόβο της γερμανικής μπότας.
Ίσως έχει έρθει αυτή η ιστορική στιγμή, όπου χρειάζεται “αρετή και τόλμη η ελευθερία“, για να μπορέσουμε να επιλέξουμε μεταξύ της αξιοπρέπειας και της υποτέλειας, της υποδούλωσης και της ελευθερίας.
Δεν είναι η πρώτη φορά στην διαδρομή αυτού του έθνους που βρισκόμαστε μπροστά στο σταυροδρόμι της ιστορικής επιλογής, του να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι σε μια “ευρωπαϊκή φυλακή” ή να επιχειρήσουμε τη μεγάλη έξοδο, αφήνοντας πίσω μια Ευρωπαϊκή Ένωση, φοβισμένη, διχασμένη, ασταθή και στα πρόθυρα της δικής της κατάρρευσης .
Δεν μας λέίπει το κουράγιο και το σθένος, γιατί απλά βρίσκεται στο DNA μας. Όμως η βούληση υπάρχει ???
twenty seven european union flags 3d render
http://dialogoi.gr/evropi-na-figoue-na-pame-allou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: