Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Άνθιμος: Να μας πουν ποια υπηρεσία μετρούσε άδεια σπίτια στην περιοχή και γιατί

Αλεξανδρουπόλεως-ΆνθιμοςΣε μια περίεργη αποκάλυψη προχώρησε νωρίς το πρωί μιλώντας στον Δημήτρη Κολιό και στον Maximum fm 93,6 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος. Είπε ότι αυτές τις ημέρες κάποια υπηρεσία μετρούσε άδεια σπίτια σε οικισμούς της περιοχής, αφήνοντας να εννοειθεί ότι αυτό συνδέεται με την είδηση που προέκυψε, πως σχεδιάζεται...
εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών σε οικείες, στην περιοχή μας, με επιδότηση ενοικίου από την Ε.Ε.

O Μητροπολίτης κάλεσε τους πολιτικούς της περιοχής να δείξουν ενότητα και να συζητήσουν τα θέματα αυτα σε βάθος καθώς και το θέμα των ΕΟΖ που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

“Ζούμε ειρηνικά στην περιοχή, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, εδώ και 100 χρόνια. Κανείς δε κατάφερε να διαταράξει την συμβίωση αυτή. Η εγκατάσταση μουσουλμανικών πληθυσμών στην περιοχή θα αλλάξει τις ισορροπίες και μάλιστα με μουσουλμάνους που προέρχονται από περιοχές που υπάρχει φανατισμός. Αυτό δε τον θέλουν ούτε οι Έλληνες μουσουλμάνοι γιατί θα χρεωθούν ότι θα συμβεί” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Άνθιμος.

Τέλος συμπλήρωσε, πως αισιοδοξεί ότι έστω και αργά οι πολιτικοί θα φροντίσουν να αποφευχτούν τα χειρότερα αλλιώς όπως είπε “δε θα επιτρέπω να μας μαζέψουν σε μια παραλία και να μας σφάξουν. Αν διακρίνω ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, εγώ ο ίδιος θα καλέσω τον κόσμο να σηκωθεί να φύγει”

Newsroom Alexpoli.gr
http://epanastasi-hellas.blogspot.gr/2016/02/blog-post_372.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: