Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙ;: Να σταματήσει επιτέλους η μετατροπή των σχολείων σε κέντρα κομματικής προπαγάνδας και πρόκλησης κομματικής βίας.

Λάβαμε το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο παραθέτουμε σημειώνοντας ότι συμφωνούμε απολύτως με τα γραφόμενα. 

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.

Ενώ η παιδεία στην Ελλάδα έχει καταντήσει άγνωστη λέξη,
όταν τα σχολεία έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ή στην καλύτερη περίπτωση σε ... παρκινκ παιδιών, όταν οι καθηγητές δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τήν άγνοια, την κακή συμπεριφορά, την αδιαφορία τών μαθητών μόνο αλλά και τίς έξαλλες απαιτήσεις γονέων, κηδεμόνων και διάφορων παρατρεχάμενων που ονειρεύονται εξουσία,
πάει πολύ να βλέπουμε αφίσες με κομματικό περιεχόμενο που στρέφει μία μερίδα Ελλήνων εναντίων μιάς άλλης με κριτήριο κάποια κομματική ιδεολογία, τοιχοκολλημένες ΜΕΣΑ σε σχολεία, πολύ περισσότερο, όταν αυτές οι αφίσες κατασκευάζονται και τοποθετούνται από στελέχη κομμάτων τα οποία συμμετείχαν ενεργά στήν απαξίωση τής παιδείας για δεκαετίες στήν χώρα μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη καθηγητές, διευθυντές, περιφερειάρχες να καλέσουν σε ετοιμότητα όλη την σχολική κοινότητα και να αποτρέψουν στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες με το αρμόδιο υπουργείο να δίνει σαφείς εντολές προς πάσα κατεύθυνση.
Ν.Μ.

Σχόλιο
Φαντάζεστε τί θα γινόταν αν μία παρόμοια αφίσα με άλλο σύμβολο και άλλη ιδεολογία είχε τοιχοκολληθεί ΜΕΣΑ σε σχολεία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: