Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δίπλα στα σπίτια των πολιτικάντηδων τα στρατόπεδα. Αυτά που δεν θέλουν για τον εαυτό τους μην τα επιβάλλουν στον ελληνικό λαό.

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ

ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ειναι πολύ επίκαιρη και δίνει τη μοναδική λύση.

Ο Κουκουλόπουλος, ο Χρυσοχοϊδης και ΣΙΑ που πρότειναν να γίνει το στρατόπεδο λαθρομεταναστών στη Νεάπολη Κοζάνης, διπλα στα σπίτια των κατοίκων, να κάνουν μια δοκιμή με τα δικά τους σπίτια·

Να στησουν το στρατόπεδο των μεταναστών, όπου θέλουν και γύρω -γυρώ από το στρατόπεδο, την πρώτη θέση, τιμής ένεκεν, να την δώσουν στις γυναίκες και στα παιδιά τους. Ασπίδα για τον λαό να είναι οι οικογένειες των πολιτικών!!!

Ίδου η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.Ποίος, τότε, θα διαμαρτυρηθεί; Ποιος θα τους κατηγορήση;

Ας δούμε, τι είπε, πριν από 50 χρόνια, σε μια παρόμοια περίπτωση ο σοφός Γέροντας Μητροπολίτης. Είναι ιδανική η απάντηση για να την εφαρμόση ο Κουκουλόπουλος και η παρέα του.

Ας τον ακούσουμε..

_«…Ακούω τώρα κάποιους, να λένε· Τί κακό σου κάνουν τα δυστυχισμένα αυτά πλάσματα;
_Ποιος είναι αυτός, που το λέει αυτό; Εγώ, αν ειχα τό δικαίωμα ξέρεις τι θα έκανα;
Θα έπιανα αυτόν που έδωσε την άδεια…, [γράψε Χρυσοχοϊδη], και τον άλλο [γράψε Κουκουλόπουλο] που έρριξε την ιδέα, και θα τους πρότεινα να πάρουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους για να κατοικήσουν γύρω- γυρω [από το στρατόπεδο των μεταναστών]. (Αν προχωρούσε ο Γέροντας περισσότερο, θα έστελνε και την Πιπιλή, που δίνει μαθήματα δημοκρατίας, ν’ αγοράσει ένα διαμέρισμα α΄ κατηγορίας δίπλα στους επικίνδυνους λαθρομετανάστες).

Θα έπιανα τον άλλο, τον α ή το β΄ βουλευτή με τις οικογένειες τους  –που λέει· είναι καλό πράγμα και νόμιμο, να πάνε να κατοικήσουν εκεί, γύρω – γύρω. Να πάτε έκει κύριοι να κατοικήσετε με τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας, για να πάρω τα φτωχαδάκια και να τα βάλω στα σπίτια σας…

Ε, θα ήθελαν αυτοί οι κύριοι, κοντά στα σπίτια τους κοντά στα κορίτσια τους και στις γυναίκες τους και στα αγόρια τους να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι; Όχι, όχι  θα φώναζαν. Αυτό που δεν θέλουν για τον εαυτό τους να μην το κάνουν στον Ελληνικό λαό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: