Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ελληνικός λαός, με την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα αποχή, επέλεξε ως νέο πρωθυπουργό της χώρας τον Γεώργιο Παπανδρέου, πρόεδρο του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Όμως:
Ο ίδιος λαός είναι αυτός που αντιστάθηκε αποτελεσματικά στην διαστρέβλωση της ιστορίας που επιχείρησε να προωθήσει η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καθώς και η απερχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. με αποτέλεσμα το βιβλίο να αφαιρεθεί από τις σχολικές βιβλιοθήκες – όχι όλες.

Ο ίδιος λαός είναι αυτός που αντιστέκεται στην ισλαμοποίηση της χώρας και στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση και μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών – κάτι που υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στους παράνομους και νόμιμους αλλοδαπούς.

Το ερώτημα είναι, αν το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του και Πρωθυπουργός της χώρας επιμείνουν στα σχέδιά τους, πόσο έντονη θα είναι η αντίδραση του λαού;

Διότι η κατά του Κ. Καραμανλή ψήφος του ελληνικού λαού σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί και εν λευκώ ψήφο προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και νυν πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Η δε ιστορία αυτού του λαού καταδεικνύει πως όποιος θίγει την ορθόδοξη πίστη και τα ιδανικά του ελληνικού έθνους, «καίγεται».

Ας μην νομίσει κανείς ότι η αυτοδυναμία στην βουλή του ΠΑΣΟΚ σημαίνει και ελευθερία κινήσεων και εφαρμογή των όσων σχεδίων κατέστρωσαν «φίλοι», «σύμμαχοι» και οι εταιρίες τους.

Αν ο νέος Πρωθυπουργός αγωνιστεί με στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας και δεν υποταχθεί στις γνωστές οικονομικές δυνάμεις που για 40 χρόνια καταδυναστεύουν τον λαό, καταστρέφοντας κάθε στοιχείο ανάπτυξης «εξορίζοντας» κάθε υγιές στοιχείο οικονομίας, σίγουρα θα επιτύχει την μεγαλύτερη οικονομική άνθηση που θα έχει να επιδείξει η χώρα – και είναι βέβαιο ότι θα κυβερνήσει πολύ περισσότερα χρόνια από οποιονδήποτε άλλο πρωθυπουργό στην Ελλάδα.

Αν όμως ο νέος πρωθυπουργός «αγγίξει» την πίστη και το έθνος, τότε οι μέρες του στην αρχή είναι μετρημένες. Διότι σε θέματα πίστεως και γένους ΔΕΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΧΑΡΙΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: