Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΑΣ ΑΚΟΥΣΘΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΑΣ ΑΚΟΥΣΘΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
 17.02.2017
1.Η  διαστρέβλωση  ή η παράληψη ορθής διαφωτίσεως εις τον αιώνα των ταχυτήτων και της βασιλείας των ΜΜΕ είναι ειδεχθέστατο έγκλημα και θεοκτονία. Μόνον η αποκατάσταση της αληθείας σώζει.
Μιας και μερικοί διευθυντές - ανταποκριτές ειδήσεων έχουν τόσον παρασυρθεί από ανιστόρητους ιστορικούς και ιδιοτελείς κύκλους   «πατριαρχών» διαπλοκής, αετονύχηδων, καταφερτζήδων και μεθοδίων, οι οποίοι με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο επιδιώκουν την διαστρέβλωση της αληθείας και δεν επιθυμούν να εφαρμόσουν την ηθική εντολή «γνώσατε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθέρωση ημάς»,  τότε ας ακούσουν την ρήση του αρχαίου προγόνου μας  Πλάτωνος «Μηδενὶ δίκην δικάσῃς, πρὶν ἄν ἀμφοῖν μῦθον ἀκούσῃς» (ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ).
Έχουμε τονίσει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ότι : εμείς δεν επιθυμούμε ούτε μια τρύπα δεκάρα από την πολιτεία και την εκκλησία όχι μόνο δια την κατασκευή του Πανελληνίου Προσκυνήματος του Τάματος του Έθνους του Κολοκοτρώνη και Καποδίστρια – αλλά ΖΗΤΟΥΜΕ  η μεν εκκλησία να πρωτοστατεί ευλογούσα εμπράκτως, ή δε πολιτεία να νομοθετεί διευκολύνουσα.

2. Αλλά και την συντήρηση του Ιερού Πανελληνίου Προσκυνήματος του Τάματος του Έθνους, τις αναμνηστικές στήλες για τους Έλληνες και Φιλέλληνες που πρόσφεραν τα πάντα στον Αγώνα, και την μισθοδοσία του αναγκαίου προσωπικού και του περιβάλλοντος χώρου τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς (Εάν παραστεί ανάγκη να κοπούν μερικά δέντρα, αναλαμβάνουμε συμβατικώς  την ευθύνη –υποχρέωση να φυτέψουμε χιλιαπλάσια).

3. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα τρώνε τον άρτο το επιούσιο με τον ιδρώτα τους, δουλεύοντας για αυτό το έργο.
4. Τα ασφαλιστικά ταμεία θα γεμίζουν με εισφορές.
5. Τα οφέλη για την Ελλάδα και την Ελληνική κοινωνία θα είναι εις βάθος χρόνου αμύθητα.  
6. Πρόεδρος θα είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος και Αντιπρόεδρος ο οικείος Μητροπολίτης και 3 άλλοι Μητροπολίτες, τους οποίους θα ορίζει το διευρυμένο Δ.Σ. του Ι.Π.Η.Π.Α., 5 μέλη του Ι.Π.Η.Π.Α. με 8 Πρεσβευτές Καλής Θελήσεως του Τάματος του Έθνους, 5 μέλη από την εξουσιοδοτημένη υπό της Ιεράς Συνόδου 9μελή Επιτροπή. Εάν συμβάλλουν στη πραγματοποίηση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και της Περιφέρειας, τότε θα μειωθούν οι Πρέσβεις Καλής Θελήσεως του Τάματος του Έθνους κατά δύο και θα αντικασταθούν από ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου και ένα μέλος της Περιφέρεια, όπου θα ανεγερθεί το Τάμα του Έθνους (Αθήνα/Αττική ή αλλού).
7. Ιδιοκτησιακώς και οικονομικώς δεν θα ανήκει ούτε στον Αναγνωστόπουλον, ούτε στο Ίδρυμα Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών ούτε στο Σωματείο Οι φίλοι του Τάματος του Έθνους, ούτε στο Ελληνικό Κράτος αλλά στο Ελληνικό Γένος - Ελληνικό Έθνος - τους Πανέλληνες και την Παγκόσμια Ορθοδοξία.
Εκκλησιαστικώς θα ανήκει στον τοπικό Μητροπολίτη.
Οικονομικώς και ιδιοκτησιακώς θα ανήκει στο Ελληνικό Έθνος, στους απανταχού Έλληνες της διασποράς και την παγκόσμια Ορθοδοξια.
8. Με μελέτη των στοιχείων του Γενικού Αρχείου του Κράτους και άλλων έγκυρων πηγών έχουμε απόδειξη ότι και ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν Πρόεδρος για το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο Θεμιστοκλής Σοφούλης. ο Θρασύβουλος Ζαΐμης, ο Αλέξανδρος Ζαΐμης, ο Σπυρίδων Λάμπρος και λοιποί , λαμπροί Πρωθυπουργοί και σοβαροί  Έλληνόψυχοι πατριώτες έχουν ταχθεί να ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ το Τάμα του Έθνους.
Μάλιστα ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Αλέξανδρος Ζαΐμης σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας την 3 Μαρτίου 1930 έθεσαν το θεμέλιο λίθο στο Πεδίο του Άρεως.

Γιατί δεν υπάρχει η στοιχειώδης ευσυνειδησία των δημοσιογράφων και διευθυντών ειδήσεων να λέγουν την όλη αλήθεια και γιατί κόλλησε η βελόνα και πιπιλίζουν την καραμέλα : «το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ είναι χουντικό, χουντικό … είναι κατάλοιπα της χούντας , κατάλοιπα της χούντας..» ! ! ! ...

Μήπως όλοι αυτοί που σιωπούν ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια είναι βαλτοί προς τούτο να την παραποιούν βαναύσως και να λέγουν τέτοια ξεράσματα δια να καλύπτουν το ειδεχθέστατο σκάνδαλο του αιώνος,  που είναι το κουκούλωμα των χρημάτων του Τάματος του Έθνους που συγκεντρώθηκαν επί εποχής των Συνταγματαρχών !

Και γαρ η λαλιά τους, δηλαδή η διαστροφή της αλήθειας επιβεβαιώνει τις πράξεις αυτών των πανούργων που καταχράστηκαν το ιερό χρήμα και περιορίζουν σκοπίμως ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν μόνο 450.000.000 δραχμές. Όμως πρέπει να είναι υπερδιπλάσια.
Είναι η κατεξοχήν ανηθικότητα  εκ μέρους της πολιτείας και της εκκλησίας που δεν ενδιαφέρονταν να μάθουν :
α. Πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν επί Συνταγματαρχών,
β. Σε ποια πιστωτικά ιδρύματα και
γ.τι απέγιναν τα χρήματα αυτά που με τους τόκους πρέπει να είναι σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ .

9. Βλέποντας την αβελτηρία και την πλήρη αδιαφορία τους, αναγκαστήκαμε να κινήσουμε εμείς την διαδικασία των ανακρίσεων και απαιτούμε να μην κουκουλωθεί αυτή η υπόθεση ως είθισται.
Αλλά επειδή τα πιστωτικά ιδρύματα συνεννοήθηκαν μεταξύ τους να αρνηθούν ότι υπήρξαν λογαριασμοί και καταθέσεις και επειδή πετύχαμε το συμβούλιο των πλημμελειοδικών να άρει το απόρρητο των τραπεζών,  αιτούμε εν ονόματι της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας:

να κληρωθούν ορκωτοί λογιστές , αστυνομικοί και δικαστικοί της διώξεως οικονομικού εγκλήματος, συνταξιούχοι διευθυντές τραπεζών και λοιποί με καθαρά χέρια να ερευνήσουν σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα.
Να ελέγξουν όλα τα καταθετήρια  και εντάλματα πληρωμών όλων των πιστωτικών ιδρυμάτων κατά την περίοδο 1969  μέχρι τώρα..

Όσοι έχουν στοιχειώδη ασυνειδησία και θέλουν να αποκαταστήσουν την αλήθεια ας μας ζητήσουν γραπτώς και να μάθουν τι θα φτιάξουμε με τα χρήματα δημιουργία του Τάματος (εκατοντάδες στρέμματα πράσινων πνευμόνων, εξοπλισμό σχολείων, αναστυλώσεις Ιστορικών Ναών και Μονών, Γηροκομεία , Στέγες Αγάπης κλπ ευαγή Ιδρύματα).
Αμέσως θα έχουν  όλα τα στοιχεία που επιθυμούν , για να τους βοηθήσουμε.


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΙ

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

τις οποίες  συνιστούμε  ανεπιφυλάκτως σε όλους τους φίλους και συνεργάτες μας – θαυμαστές των σκοπών και δραστηριοτήτων των φορέων μας να τις συνιστούν παντού.  


και όσα ΜΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ
Τηλ. 210-3254321

Δεν υπάρχουν σχόλια: