Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ο μουσουλμανικός εποικισμός της Ελλάδας

Ναπολέων Λιναρδάτος

Το ‘74 οι Τούρκοι έπρεπε να πολεμήσουν για να καταφέρουν να εγκαταστήσουν έποικους στην Κύπρο. Σαράντα δύο χρόνια μετά, ακόμα και η προσποίηση πολεμικής σύρραξης είναι περιττή αφού οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν μια πολιτική τάξη στην Ελλάδα που δεν ικανή να υπερασπιστεί ούτε τα πιο βασικά κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Πλέον, ο μουσουλμανικός εποικισμός της Ελλάδας είναι η επίσημη πολιτική του ελληνικού κράτους.

Δεν υπάρχει πολιτική με τίτλο που να προαναγγέλλει τον εποικισμό της ελληνικής επικράτειας ως στόχο της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κι’ όμως, ότι έχει ψηφισθεί και εφαρμοσθεί σε θέματα μετανάστευσης από τον Ιανουάριο του 2015 έως τώρα, έχει ένα και μοναδικό στόχο: να καταστήσει την Ελλάδα τον υπ’ αριθμό ένα προορισμό των μουσουλμανικών πληθυσμών της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ασίας.

Ο νέος νόμος ιθαγένειας, η εφαρμογή της ιδεοληψίας των ανοιχτών συνόρων, το κλείσιμο των κέντρων φύλαξης κλειστού τύπου και η άρνηση να εφαρμοστούν ακόμα και οι πιο βασικοί κανόνες της ΕΕ για της εισδοχή ατόμων στην Ευρώπη, αποδεικνύουν ότι αυτό που μας συμβαίνει τώρα δεν είναι απλά αποτέλεσμα της αδυναμίας των κυβερνώντων να αντιμετωπίσουν μια κρίσιμη κατάσταση, είναι μια ξεκάθαρη πολιτική επιλογή. 

Αυτή η πολιτική επιλογή έγινε ακόμα πιο καταφανής στην περίφημη κοινή συνέντευξη τύπου Τσίπρα και Τούσκ, όπου ο κ. Τσίπρας επέλεξε να σηματοδοτήσει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να εφαρμόζει μια πολιτική ανοιχτών συνόρων με την Τουρκία, έστω και αν όλοι οι βόρειοι γείτονες μας αποφασίσουν να κλείσουν τα δικά τους σύνορα με την Ελλάδα. Το να γίνει η Ελλάδα ο τελικός προορισμός εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων είναι η επίσημη πολιτική του ελληνικού κράτους, μια πολιτική που η αντιπολίτευση δεν αντικρούει και για την οποία τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν υπέρ ανελλιπώς.  

Κι’ αν υπάρχει κάποιος αθεράπευτα αφελής που νομίζει ότι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί αντιμετωπίζουμε μια έκρηξη ευαισθησίας από το πολιτικό-δημοσιογραφικό κατεστημένο, δεν έχει παρά να διαβάσει τις δημόσιες δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ξυδάκης: «Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν». Θέση που υποστήριξε και ο υπουργός Μετανάστευσης, που «υποστήριξε πως η παρουσία των μεταναστών και των προσφύγων θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα.»

Ποιος θα το περίμενε ότι στην Ελλάδα όπου το 70% των νέων είναι άνεργοι, η κυβέρνηση αποφάσισε να λύσει το δημογραφικό με την αθρόα εισροή μουσουλμάνων. Ως αν η ιστορία μας και η επικίνδυνη γεωγραφική μας θέση να μην μας έχει διδάξει τίποτα.

Οι επαναστάτες του 21 με πολλές θυσίες, έβαλαν την Ελλάδα ξανά στον ευρωπαϊκό χάρτη, και κάθε γενιά που ακολούθησε κάνοντας τους δικούς τους αγώνες, επέκτεινε τα σύνορα αυτής της νέας Ελλάδας και εμβάθυνε την ευρωπαϊκή της ταυτότητα, εκπολιτίζοντας ένα έθνος που για τέσσερεις αιώνας δεινοπάθησε υπό τον οθωμανικό ζυγό.

Για πρώτη φορά από τότε, η Ελλάδα κυβερνάται από ένα κατεστημένο που με απίστευτη φαιδρότητα θέτει υπό αμφισβήτηση αυτή την πρώτη και κυρίαρχη επιλογή ιδρύσεως του ελληνικού κράτους. Αν τα δεδομένα δεν αλλάξουν σύντομα, η οικονομική χρεοκοπία και κατάρρευση που ζούμε σήμερα θα μοιάζει ως αν ένας ανέμελος περίπατος στο πάρκο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: